Cubalah bawa ketika travel atau guna lepas bersenam !

Ramai dah kawan kawan aku , cuba Deep Heat Lotion oleh Cosmoderm ni. Tau apa jadi pastu ? Hahahaa... Diorang tanya mana nak dapat dan nak simpan stok banyak banyak. Sayangnya , stok Deep Heat Lotion ni terhad. Kena cepat beli ketika mereka keluarkan.. 

Aku suka guna sebelum tidur , selepas workout. Sapu kat lengan . betis dan tengkuk ! Fuh.... lena kauu ! Kalau tak caya , try satu tengok. Beli je online. Bukan mahal mana pun. Hahahaha.. Kalau nak guna ketika workout atau bersenam pun boleh tapi jangan sapu banyak.. Skit je dah ok. Heehehee..



Ni kalau aku bawak gi umah mak aku, confirm jap je abis kena sapu. Hahaha.. Abang dan mak aku memang suka guna ni. Ari tu stok abis. Ni baru dapat yang baru. Antara produk Cosmoderm yang laris wooo... Bagus untuk mereka yang kerap lenguh lenguh gak... 

Beli mana ? Gi tengok kat www.cosmoderm.com.my  

1 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.