LazzCafe untuk aku dan Lazz Asli untuk mak. Baru macho !

Sejak aku perkenalkan Lazz Susu Kambing pada keluarga aku , Lazz Cafe dan Lazz Susu Kambing Asli serta Coklat Kurma jadi pilihan utama. Aku dan wife pastinya Lazz Cafe manakala mak aku , dah jatuh cinta dengan Lazz Susu Kambing Asli. Dia suka sebab kurang manis dan tak berbau. Sebelum ni dia amik susu kambing original tapi tak leh nak telan sangat sebab bau hamis. Lazz Asli ni , memang dia suka la sangat. 

Yer.. setiap kali aku order Lazz , pasti akan order untuk mak aku sekali. Takkan la aku je nak minum kan ? Kalau dah tau mak kita suka, apa salahnya belikan dia sekotak dua. Baru berapa ringgit je kan. Jika anak kita pun suka di tambah sekarang ni Lazz Coklat Kurma edisi Omar dan Hana , lagi la diorang suka. Belikan jer.. Gaji dah kan ? Jangan kedekut.. Heeee..

Untuk aku... masalah aku sekarang ni ialah , nafsu makan aku kurang. Tapi bila tengok Lazz Cafe , terbayanglah... sedapnya jika ada roti atau bahulu ! Hahahaha.. Cicah pon sodap wehhh ! Dan sesuai diambil ketika pagi dan malam. Kalau malas nak makan berat , aku amik LazzCafe dengan roti jer. Hee.. 






LazzCafe ni , kalau korang tengah takda mood , lesu atau cam malas semacam jer.. try la minum secawan...atau dua ! Hahahha. Kalau untuk aku , biasanya , aku buh dua sachet secawan. Memang terang terus mata aku dan segar bugar ! Haahaha.. Tapi jangan la amalkan selalu. Sebulan sekali ok la.. Heeee.. Sebaiknya satu cawan tu , guna satu sachet jer dah memadai.

LazzCafe sangat sesuai kalau bawa ke pejabat bagi mereka yang takda masa nak gi sarapan , kaki travel yang suka minum minuman panas  , mereka yang ingin memandu jauh terutama malam  hari atau pagi hari yang masih blur atau mengantuk. Yang senantiasa lapar pon sesuai.. Hahaha.. cam aku. Cicah je ngan roti atau apa saja yang sesuai !

Menariknya Lazz ni , korang boleh order di mana mana saja. Kalau di pejabat , whatsapp je terus. Diorang akan akan antar ke pejabat atau di rumah sekali pun. Yang penting , bayar jer pastu ! Hahahaha...

LazzCafe ni kena cepat tempah. Selalu cepat abis stok. Laku keras kauuu ! Nak tempah , boleh whatsapp ke  018 277 7290 atau gi ke web , www.lazzdelivery.com


6 ulasan:

  1. best sangat.Mula kenal lazz pun dari aben.Hehehe..terimakasih.. ni tak putus repeat

    BalasPadam
  2. Setuju 200% part ni..
    LazzCafe ni , kalau korang tengah takda mood , lesu atau cam malas semacam jer.. try la minum secawan...atau dua ! Hahahha...
    Memang segar pas dapat secawan!

    BalasPadam
  3. Lazzcafe mmg sedap.. Mbr office pun dah terpengaruh beli.. Hihihi

    BalasPadam
  4. Juju suka minum, sebab serasi dgn anak tekak haha...lg2 kena kerja long hours, beri tenaga!

    BalasPadam
  5. saya pun suka minum susu lazz ni. pilihan saya ialah Lazz choco

    BalasPadam
  6. Haida pun mmg amalkan sebab kurang manis dan sesuai utk Haida yg ada diabetes ni. Lagi pun dia mengenyangkan.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.