Rina Salleh ... juara Gadis Melayu 3

 

Eh.. kenapa aku tetiba buat entri pasal ni ? Bukan apa .. Rina Salleh baru saja menjuarai rancangan GADIS MELAYU MUSIM KE 3 .. Erk.. dah tu kenapa aku beria lak ? Tarik SEO ke ? Takde maknanyaaa...

Sewaktu aku mula berblog dulu , aku teringat ada dua gadis yang larisnya seperti artis ,menyertai satu pertandingan yang aku anjurkan tu .. RINA SALLEH dan SYAZA AGNES .. Syaza ni pulak seorang model ... cun gitu ..

image

Kemasukkan kedua dua rakan FB ini sedikit sebanyak melonjakkan semangat aku dalam dunia blogging.. Mereka antara pembakar semangat aku selain dari rakan rakan yang menyertai pertandingan TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI ..

image

Sebenarnya sblm aku ada blog lagi , aku dah 'panas' di FACEBOOK .. Bukan nak berlagak la tapi tu la hakikatnya .. Aku yang senantiasa update status aku di FACEBOOK dengan soalan soalan isu panas setiap saat seperti mana aku senantiasa update entri dalam blog .. Sebab itulah jangan hairan jika blog aku senantiasa berupdate .. Mmg dari dulu aku kaki update .. hahahaha ..

Pertandingan TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI adalah bertujuan mencari mereka yang paling kreatif... Sapakah juaranya ??? HAHAHHA... Tak lain tak bukan , blogger kita yang sedang meningkat naik iaitu SITI RAHAYU ABDUL RAHMAN dgn blognya http://ruhayurazali.blogspot.com ... Selain dari mereka , ada seorang lagi blogger popular yang join pertandingan aku ni .. nak tau sapa ?? hehehe.. Shafaza Zara Syed Yusof dengan blognya http://shafaza-zara.blogspot.com ...

Sebagai kawan , aku berbangga RINA SALLEH berjaya mengejar cita citanya ... Tahniah RINA !! SEMOGA TERUS SUKSES DALAM KEHIDUPAN YANG DIIMPIKAN ..

10 ulasan:

  1. rina ni memang pandai brckp..prnh terserempak dgn dia bbrpa kali time kt u dlu...mlm ni dia mnjwb soalan dgn cemerlang...no wonder dia blh mng ;p

    BalasPadam
  2. tahniah kepada rina..semoga dia terus berjaya dalam bidang yang baru diceburi nye...

    BalasPadam
  3. dye ade ciri2 gadis melayu...sesuai sgt2

    BalasPadam
  4. dh lama cari fb personal abg ben, nk add.
    tp x jumpa..jumpanya kelab blogger je :)

    BalasPadam
  5. ada no telefon akk rina? haha

    BalasPadam
  6. rina jawab soalan smlm mmg bagus..kenal dia mmg dh lama..

    BalasPadam
  7. kenal sangat ngan syafaza tu.. haha....

    BalasPadam
  8. Ben, aku tak famous mana pun~
    kamu lagi famous dari aku~

    :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009