Jumaat, 29 Oktober 2010

Rina Salleh ... juara Gadis Melayu 3

 

Eh.. kenapa aku tetiba buat entri pasal ni ? Bukan apa .. Rina Salleh baru saja menjuarai rancangan GADIS MELAYU MUSIM KE 3 .. Erk.. dah tu kenapa aku beria lak ? Tarik SEO ke ? Takde maknanyaaa...

Sewaktu aku mula berblog dulu , aku teringat ada dua gadis yang larisnya seperti artis ,menyertai satu pertandingan yang aku anjurkan tu .. RINA SALLEH dan SYAZA AGNES .. Syaza ni pulak seorang model ... cun gitu ..

image

Kemasukkan kedua dua rakan FB ini sedikit sebanyak melonjakkan semangat aku dalam dunia blogging.. Mereka antara pembakar semangat aku selain dari rakan rakan yang menyertai pertandingan TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI ..

image

Sebenarnya sblm aku ada blog lagi , aku dah 'panas' di FACEBOOK .. Bukan nak berlagak la tapi tu la hakikatnya .. Aku yang senantiasa update status aku di FACEBOOK dengan soalan soalan isu panas setiap saat seperti mana aku senantiasa update entri dalam blog .. Sebab itulah jangan hairan jika blog aku senantiasa berupdate .. Mmg dari dulu aku kaki update .. hahahaha ..

Pertandingan TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI adalah bertujuan mencari mereka yang paling kreatif... Sapakah juaranya ??? HAHAHHA... Tak lain tak bukan , blogger kita yang sedang meningkat naik iaitu SITI RAHAYU ABDUL RAHMAN dgn blognya http://ruhayurazali.blogspot.com ... Selain dari mereka , ada seorang lagi blogger popular yang join pertandingan aku ni .. nak tau sapa ?? hehehe.. Shafaza Zara Syed Yusof dengan blognya http://shafaza-zara.blogspot.com ...

Sebagai kawan , aku berbangga RINA SALLEH berjaya mengejar cita citanya ... Tahniah RINA !! SEMOGA TERUS SUKSES DALAM KEHIDUPAN YANG DIIMPIKAN ..

10 komen :

FiZ berkata... [Reply to comment]

rina ni memang pandai brckp..prnh terserempak dgn dia bbrpa kali time kt u dlu...mlm ni dia mnjwb soalan dgn cemerlang...no wonder dia blh mng ;p

@cu SaYaNg berkata... [Reply to comment]

tahniah kepada rina..semoga dia terus berjaya dalam bidang yang baru diceburi nye...

Farah Sygs berkata... [Reply to comment]

dye ade ciri2 gadis melayu...sesuai sgt2

soffya cik bulan berkata... [Reply to comment]

dh lama cari fb personal abg ben, nk add.
tp x jumpa..jumpanya kelab blogger je :)

Mr Ceym berkata... [Reply to comment]

ada no telefon akk rina? haha

Mohd Sukur Ibrahim berkata... [Reply to comment]

rina jawab soalan smlm mmg bagus..kenal dia mmg dh lama..

Rina Salleh berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah. thanks ben :)

Amni berkata... [Reply to comment]

kenal sangat ngan syafaza tu.. haha....

LORD ZARA 札拉 berkata... [Reply to comment]

Ben, aku tak famous mana pun~
kamu lagi famous dari aku~

:)

Lamyanun berkata... [Reply to comment]

Ehemmm....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI