Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 Jun 2014

Redakan kepanasan di kepala !

 

Dua hari dah aku sakit kepala ! Rasanya sebab cuaca .. Bila aku letak cool gel ni , barulah terasa lega dan tidur lena ! Kalau tak ? Macam nak pecah kepala woo !

Aku pernah cerita pasal cool gel ni dulu kat blog.. Rasanya berbaloi kalau kat rumah ada satu ni.. Kena senantiasa kasi sejuk dalam peti ais .. Pastu leh terus pakai jer ..hee ..

 

Pergh… rambut pon dah kurang .. nampak sangat makin hensem kebelakangan ni .. Hahahaha .. Rilekssss .. Aku gurau jer ..

Bestnya SOFT COOLING GEL PILLOW kalau letak atas kepala.. Kalau tengah stress , confirm terus tenang jer .. ahaha .. Tak caya , cuba laa.. Kalau takde , guna je kiub ais tu jer .. heeee..

1 komen :

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

YYeyyyyy !! header dah cantikkkk.... ada Zahra... sekarang memang musim panas... ramai yang migrain Bambeng...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI