Nak beli rumah banglo melalui blog ?

 

Aku suka blogwalking melalu page KELAB BLOGGER BEN ASHAARI .. Alhamdulillah , ramai je blogger promote entri terbaru mereka di sana .. Macam macam cerita menarik ada ! Suka suka ! Yang mana mengarut , mmg akan dicantas sama sekali ! Dan sesekali akan guna EDISI BLOG.  Apatah lagi , dengan kelajuan internet 4GLTE  dihujung tangan , pantas je buka satu demi satu blog yang menarik untuk di baca !

Pastu ternampak satu blog ni .. aku pon masuk la nak baca .. 5 kali aku berusaha nak baca entrinya namun gagal sama sekali ! Klik CLOSE X ? Dah dik oiiiii !! Bertubi iklan pulak keluar ! Adehh.. Ni nak pasang cita cita nak beli banglo dan Ferari melalui blog ke ?

 

Nak dapatkan duit dari blog , aku alu alukan ! Apatah lagi menulis dengan idea sendiri .. bukan copy paste artikal bulat bulat ..100% tanpa ada bagi apa apa ulasan mengenai artikal tersebut ! Baru seronok orang baca kalau ada ulasan dari blogger tu sendiri ..

Aku dulu pun copy paste artikal gak .. tapi aku pastikan ada ulasan mengenai artikal tu.. bukanlah bulat bulat aku tampal dalam blog ! Hurmm..

Dan mintak la rakan blogger check blog masing masing terutama bila buka melalui mobile.. Ok ke tak ? Janganlah seksa pembaca senyap macam aku ni .. Huhuh.. Kang tak masuk , kata sombong.. Nak masuk , tol sana sini .. baru dapat baca.. Sekalu rupa entri copy paste jer !

Hurm… Nak jadi blogger tu mudah .. Tapi nak bergelar blogger tu payah !

8 ulasan:

  1. huhu.. itu lah, lain kali tidak baca entry org yg bnyk iklan melampau.. huhu

    10 Rawatan Perubatan Pelik

    BalasPadam
  2. hehe.
    sy pnya blog harap2 ok le.
    stakat ni mmg dop pasang iklan.
    tp takut obesiti pulak.

    BalasPadam
  3. biasanya aku akan pangkah terus klau blog byk iklan tahan byk nk mmpus.huuhuuhu

    BalasPadam
  4. ce singgah blog sy abang ben.. okey ke tak.. ihiks

    BalasPadam
  5. blog yg banyak iklan nie memang boleh bikin sakit mata n sakit hati. tobat takmau datang lagi. hehe.

    BalasPadam
  6. Memang menjengkelkan blogs mcm ni tau.blog sampah bagi AA.

    BalasPadam
  7. Blog saya ok x??? =)

    http;//seronoknyermelukis.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Betul3, tambahan lagi line tenet kami lembap. Dahlah payah nak buka , dapat je iklan...tercari2 gak camna nak clearkan iklan tu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI