Khamis, 23 Oktober 2014

Seronok bila manfaatkan Facebook !

 

Aku ternampak status Yasalma di Facebook. Teringat aku masa lepas SPM dulu.Tak tau nak buat apa.. Takde sapa nak tolong guide atau bagi petunjuk apa yang patut aku buat selain tunggu keputusan SPM . Maka masa dibazirkan begitu saja ! Hurmmm .. Oh ya , aku kerja di syarikat unit trust .. KL MUTUAL FUND dan KN Kenangan. Heee..

Sepatutnya aku kena cari ilmu kemahiran supaya berguna di masa hadapan ! Kalau kerja dengan orang , maka aku akan terus bekerja dengan orang .. Hurmm ..

Maka , aku share saja status Yasalma tu ..

image

Hasilnya ? Alhamdulillah.. Tersenyum aku melihat perbualan anak beranak ni .. Penuh toleransi gitu ! Huhu.. Terharu aku ! Sekurangnya aku berjaya manfaatkan Facebook aku ni ..

image

Sekarang ni , aku tengok makin ramai pengguna Facebook mengupload atau berkongsi menda yang tah hapa hapa tah .. Mungkin lucu atau sinis perkongsian mereka tapi bermanfaatkah ?

Hurmm.

3 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

ada perkara yang bermanfaat, tapi banyak yang tidak :)

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

bergantung pada kita..nk tulis yg mnafaat atau sebaliknya.. ena memilih untuk berkongsi dan mneyebarkan aura positif sahaja.

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI