Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Februari 2016

Bila blogger bersantai di Coffee Société , Publika !

Lama tak jumpa rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari. Tiap minggu ada je job memasing dan payah nak jumpa. Ditambah lagi dengan perayaan demi perayaan.. membuatkan memasing sibuk ! Akhirnya , satu pertemuan ringkas dibuat di Publika. Lokasinya , CoffeeSociété !





Kenapa sini ? Ari tu masa lepak makan di Garage 51 , kami dimaklumkan yang mereka ada cawangan di Publika tapi atas nama  Coffee Société dan hidangan di sini juga berbeza ! Tu pasal kami pakat pakat serbu sini beramai ramai ! Nak rasa apa yang menariknya di sini.. Di sana pon menarik tapi pastinya di sini ada kelainan.. Dan apakah kelainan itu ?? 

Menu utamanya , mengikut hari.. tak sama yer.. Hehehe. Tapi semua sedap ! Camana aku tau ? Sebab aku rasa laaa semua.. Camana leh rasa semua ? Hehehe.. Tu la kelebihan blogger.. lalalala.. 



Antara makanan yang ada di dalam menu ialahh...... Dan jangan risau pasal harga ! Takkan terjelir lidah punya tapi tak la tahap restoran mamak ! Eloooo.. tengok deco makanan pon leh tau la kan ? haaaa.. Mampu bayar punya laaa...













Amacam ? Menyelerakan , kan ? Haaaa... Aku kata dah.. aku tahu laaa sebab aku pasti akan kembali ke sini !

Alhamdulillah.. sambil berbincang tu , makan laaa ! Sedap sedap belaka .. heehhehe.. Kalau korang plan nak ke Publika atau sememangnya bekerja di kawasan berhampiran Publika ni , dinasihati.. g la try makan kat sini ! Hehehehe.. Tak manis seperti yang korang nampak dalam gambar tu. Nampak manis tapi inshaAllah takde yang kena kencing manis selepas makan di sini.. hehehe.. 

Ok.. untuk sebarang maklumat atau nak tau dengan lebih lanjut , sila ke : 

Facebook : CoffeeSociété
Hastag : #CoffeeSociete

Buka jam 8.30 pagi hingga 11 malam dan pada hujung minggu serta cuti umum , buka jam 10.30 pagi - 11 malam ! 

Selamat Menjamu Selera ! 

9 komen :

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

Tengok gambar pun dah tertarik..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

terliur.. huhuuu

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Best yer kalau lepak dengan suami dan anak kt sini minum petang...seronok tengok sajian makanan yg sgt sedap tu...good review mr ben

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Fuhhh lamb shoulder tu sedap, cheese cake sedap, spaghetti aglio olio tu pedas berdesing tapi sedap...ehhh semua pun sedap lah! Terliur plak dah ni hehe

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

untung jadi blogger kan? sebab dapat invite ke majlis perasmian kedai dan dapat rasa banyak makanan. hehehe..

macam sekarang ni, kbba yang paling top kan? best dapat invite sana sini. hehehe.

Mera Hussain berkata... [Reply to comment]

Air tu sedap..... Meleleh tengok. Hahaha

shelly berkata... [Reply to comment]

salam,halal ke?

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

menarik dan kreatif...

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

oo ala2 mamak ek, tapi memang nampak menyelerakan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI