Bila blogger tanpa INTERNET !

Lokasi : Perkampungan Orang Asli  Dedari , Taman Negara Kuala Tahan. 

Apa kes ? 

Tak signal la boh ! Jenuh guna ranting dan  dahan untuk cari signal.. Tak dapat dapat jugak.. Adehhhh.. Dengar kata , Maxis je ada .. tu pun cukup cukup untuk buat call ! Hahahaha.. Patut la orang asli takde yang ada darah tinggi atau sakit jantung ! Huhuhuh.. Curang , jauh sekali la .. hahaha!

Apakah hidup seronok tanpa internet ? 

Gileee best ! Hahahahaha... Tak fikir langsung pasal fitnah di Facebook.. Viral hiburan ! Pasal status mengarut politik dan sebagainya ! 



Tidur di bawah bulan dan bintang bersama sama rakan blogger yang lain , satu kenangan yang terindah ! Berdengkur beramai ramai koooo..


Moga dapat berkumpul lagi macam ni , satu hari nanti..

14 ulasan:

  1. perlu juga puasa dari internet ni. Apa pun..memang happening tgk aktiviti KBBA

    BalasPadam
  2. Jauh daripada alam maya..tapi dekat dengan alam semulajadi...

    BalasPadam
  3. rindu nak tido sambil duduk bersimpuh...

    BalasPadam
  4. Hidup tanpa internet Indah bila tetiba rasa damai tanpa gangguan pejabat (^^),,,

    BalasPadam
  5. camping dah lama ditinggalkan. tunggu anak besar.

    BalasPadam
  6. wa bestnya. saya hanya mampu melihat T_T

    BalasPadam
  7. wah ni posting dari sana ke? (kagum)

    BalasPadam
  8. amboi AJ tu siap dengan kain batik..

    BalasPadam
  9. Best.. rindu dengan kenangan kat kawasan tu.. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009