Bila blogger tanpa INTERNET ! - BEN ASHAARI

Bila blogger tanpa INTERNET !

Lokasi : Perkampungan Orang Asli  Dedari , Taman Negara Kuala Tahan. 

Apa kes ? 

Tak signal la boh ! Jenuh guna ranting dan  dahan untuk cari signal.. Tak dapat dapat jugak.. Adehhhh.. Dengar kata , Maxis je ada .. tu pun cukup cukup untuk buat call ! Hahahaha.. Patut la orang asli takde yang ada darah tinggi atau sakit jantung ! Huhuhuh.. Curang , jauh sekali la .. hahaha!

Apakah hidup seronok tanpa internet ? 

Gileee best ! Hahahahaha... Tak fikir langsung pasal fitnah di Facebook.. Viral hiburan ! Pasal status mengarut politik dan sebagainya ! 



Tidur di bawah bulan dan bintang bersama sama rakan blogger yang lain , satu kenangan yang terindah ! Berdengkur beramai ramai koooo..


Moga dapat berkumpul lagi macam ni , satu hari nanti..

14 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.