Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 Februari 2016

Bila blogger tanpa INTERNET !

Lokasi : Perkampungan Orang Asli  Dedari , Taman Negara Kuala Tahan. 

Apa kes ? 

Tak signal la boh ! Jenuh guna ranting dan  dahan untuk cari signal.. Tak dapat dapat jugak.. Adehhhh.. Dengar kata , Maxis je ada .. tu pun cukup cukup untuk buat call ! Hahahaha.. Patut la orang asli takde yang ada darah tinggi atau sakit jantung ! Huhuhuh.. Curang , jauh sekali la .. hahaha!

Apakah hidup seronok tanpa internet ? 

Gileee best ! Hahahahaha... Tak fikir langsung pasal fitnah di Facebook.. Viral hiburan ! Pasal status mengarut politik dan sebagainya ! 



Tidur di bawah bulan dan bintang bersama sama rakan blogger yang lain , satu kenangan yang terindah ! Berdengkur beramai ramai koooo..


Moga dapat berkumpul lagi macam ni , satu hari nanti..

14 komen :

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

perlu juga puasa dari internet ni. Apa pun..memang happening tgk aktiviti KBBA

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Jauh daripada alam maya..tapi dekat dengan alam semulajadi...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

rindu nak tido sambil duduk bersimpuh...

moobing Panda berkata... [Reply to comment]

Hidup tanpa internet Indah bila tetiba rasa damai tanpa gangguan pejabat (^^),,,

Khamsi Abdullah berkata... [Reply to comment]

Jeles bro..jelessss

anis abdullah berkata... [Reply to comment]

camping dah lama ditinggalkan. tunggu anak besar.

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

terbaik

Yatie Owner berkata... [Reply to comment]

wa bestnya. saya hanya mampu melihat T_T

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

wah ni posting dari sana ke? (kagum)

Suriaamanda berkata... [Reply to comment]

amboi AJ tu siap dengan kain batik..

Delimasari berkata... [Reply to comment]

happening nyer

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

bestnya camping

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Best.. rindu dengan kenangan kat kawasan tu.. ;)

Munirah Mustafar berkata... [Reply to comment]

sempoi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI