Pakej Perkahwinan di Laman Warisan Putrajaya 2017

Terletak di dalam Kompleks Taman Warisan Pertanian Putrajaya dan berdekatan dengan Alamanda Putrajaya , tempat ni memang sesuai sangat untuk mereka yang ingin mengadakan majlis perkahwinan yang santai dan selesa. Berkonsepkan warisan dan kasik decor Melayu dengan ruang yang terbuka dan nyaman , mampu menampung sehingga 280 - 500 tetamu dalam satu satu masa. 
Menarik bagi aku. Boleh buat dua sessi. Majlis makan tengahari dari jam 11 pagi hingga 3.30 petang dan Majlis Makan Malam dari jam 6 petang hingga 11.30 malam.
Pastu boleh buat sesi fotografi percuma di dalam dusun. Wowww ! Rare gituu.. 




Makanan ? Hee.. disediakan secara bufet dan juga hidang khas untuk VVIP gitu...  Dan sedap la. Sapa tak tau kan , FeldaDSaji punya ! Dah terbukti memang tetamu akan pulang kekenyangan dan puashati punya. Aku dah rasa dah.. memang bertambah la. Heee...
Antara pilihan pakej buffet..


Fasiliti yang disediakan ialah meja hi tea , parking percuma , surau , bilik menunggu , PA sistem , basic pelamin , 2 meja khas vip , kek perkahwinan 3 tingkat ( dummy ) , 2 set kaunter buffet , karpet merah , meja hadiah dan skriting dan meja doorgift serta skirting. 
Harga , tidak termasuk GST 6% yer. Berminat ?  Sila hubungi FELDADSAJI di 03-26988302 atau layari www.feldadsaji.com.my 

8 ulasan:

  1. Menarik idea ni. Boleh rekomen kat member-member bakal mempelai. Terima kasih atas info

    BalasPadam
  2. Wahhh ada disediakan pakej perkhawinan jugak, bagus ni!

    BalasPadam
  3. WOW! bagus ni untuk sesapa yang tengah mencari lokasi perkahwinan di putrajaya.. nice sharing ben!

    BalasPadam
  4. Photoshoot kat dusun tu memang menarik. Ada kelainan dan pastinya menjadi kenangan terindah nanti.

    BalasPadam
  5. macam best je package nya ni :)

    BalasPadam
  6. Menarik pakej perkahwinan tu. Bab photoshoot dalam dusun tu the best!!!

    BalasPadam
  7. Menarik..mesti cantik gambar wedding dalam dusun.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI