Baru nak 'recover' ! - BEN ASHAARI

Baru nak 'recover' !

Di New Zealand ari tu , aku cuma dapat tidur sejam dua jer.. Apakah sebab faktor perubahan masa ? Aku pun tak pasti sebenarnya... tapi yang pasti , bila balik Malaysia , aku giler giler punya mengantuk ! Waktu tengah memandu pun , mata macam diseru seru suruh tidur ! Terpaksa berhenti tepi seketika... tidur jap ! Bayangkan dari rumah aku nak gi amik Qhaliff pon , aku terpaksa berenti jap tidur ! Aduhh... 
Setelah beberapa hari berlalu.. aku masih lagi mengantuk. Hahahaha.. Tapi bagus gak sebenarnya. Baru kepala otak aku ni kembali segar. Nak update blog pon ada la gak idea berbanding sebelum ni. Korang leh tengok sendiri kat entri entri lepas.. pendek je ceritanya. Tu la kesannya ! 
Aku ni jenis mudah tidur sebenarnya.. tapi disebabkan ada banyak jer , maka tidur aku selalu singkat jer. Tak bagus untuk kesihatan. Tapi sapa nak tolong aku buat kerja ? Huhuh.. cari pembantu ? Hurmm.. Zaman ni , pembantu ada tu bagus.. tapi selepas diorang dapat ilmu , diorang cabut.. bukak 'company' sendiri. Aku gak terkulat kulat ! Hehehehe.. 
Tak pe la.. yang penting aku dah recover. InshaAllah , akan kembali normal !

2 ulasan:

  1. Dah normal dah sekarang ni kan..kalau masih lagu tu jugak..sila pindah ke NZ hokey..

    BalasPadam
  2. Perubahan masa dan waktu tu, nanti tak lama lagi oklah.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.