Geledah Dapur Ramadhan .. Mamafami

Aku nak selongkar dapur otai blog masakan ni.. tengok.. kemas jeee..kalau la aku buat.. sah sah ... kiri kanan kuah tumpah .. huhu...

Menyelerakan sungguh... gulp !

Ni la diaaa ... makanan feveret aku.... KUE TIAU LADNA


Ni pon feveret aku.. huhu .. Kue Tiau Kung Fu

Ni pon... huwaaaa...semua aku suka neehhh .. BIHUN SINGAPORE


Ha..skit skit je aku amik...tu pon tak tahan sakit perut.. lapar terus.. huhu ..kalau nak selongkar sendiri , sila la jenguk yer .. > MAMAFAMI

7 ulasan:

  1. alamak, mmg favorite sangat2, tapi baru2 ni dokter nasihatkan maksu utk jaga pemakanan ;)

    BalasPadam
  2. bennn.. sy pun suka sangat kue teow ladna..
    wawawa..laparnya..dh la puasa nih..sobs!

    BalasPadam
  3. Salam Ben...

    Tadi ma dapat call dari Papa MG...hihihi.. dahnya Ben kata dia dah ada anak dara, kenalah panggil dia Papa kan... Dia kata Ben geledah dapur ma. Lor naper tak bagi tahu nak datang. Sib baik Ben tak terjatuh terlanggar periuk belanga yang bersepah tak dan kemas gara-gara melayan citer Korea! Hehe....

    Anyway, mama ucapkan terima kasihlah sudi gak ke pondok mama tu ye...

    BalasPadam
  4. @MamaFaMi

    sama sama ma.. perkara kecil... hehe.. papa mg mmg gitu..

    BalasPadam
  5. Uikk..pesal nama PG tu ada dalam koo org nya drama Tamil?...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009