Isnin, 26 Julai 2010

Geledah Dapur Ramadhan .. Mamafami

Aku nak selongkar dapur otai blog masakan ni.. tengok.. kemas jeee..kalau la aku buat.. sah sah ... kiri kanan kuah tumpah .. huhu...

Menyelerakan sungguh... gulp !

Ni la diaaa ... makanan feveret aku.... KUE TIAU LADNA


Ni pon feveret aku.. huhu .. Kue Tiau Kung Fu

Ni pon... huwaaaa...semua aku suka neehhh .. BIHUN SINGAPORE


Ha..skit skit je aku amik...tu pon tak tahan sakit perut.. lapar terus.. huhu ..kalau nak selongkar sendiri , sila la jenguk yer .. > MAMAFAMI

7 komen :

Mak Su berkata... [Reply to comment]

alamak, mmg favorite sangat2, tapi baru2 ni dokter nasihatkan maksu utk jaga pemakanan ;)

Nour Eyza berkata... [Reply to comment]

bennn.. sy pun suka sangat kue teow ladna..
wawawa..laparnya..dh la puasa nih..sobs!

MamaFaMi berkata... [Reply to comment]

Salam Ben...

Tadi ma dapat call dari Papa MG...hihihi.. dahnya Ben kata dia dah ada anak dara, kenalah panggil dia Papa kan... Dia kata Ben geledah dapur ma. Lor naper tak bagi tahu nak datang. Sib baik Ben tak terjatuh terlanggar periuk belanga yang bersepah tak dan kemas gara-gara melayan citer Korea! Hehe....

Anyway, mama ucapkan terima kasihlah sudi gak ke pondok mama tu ye...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Mak Su

kolestrol ehh

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Nour Eyza sabaq sabaq

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@MamaFaMi

sama sama ma.. perkara kecil... hehe.. papa mg mmg gitu..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Uikk..pesal nama PG tu ada dalam koo org nya drama Tamil?...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI