Selasa, 19 Oktober 2010

Blog Pilihan BA Edisi Malam ...

 

Segmen header tu aku dah tamatkan .. Skang aku nak kembalikan satu segmen yang pernah aku buat dulu .. Blog Pilihan BEN ASHAARI ( BA ) ..

Malam ni aku nak g ke negeri PERAK .. Sebuah blog yang baru saja lahir tapi bakal mempunyai 'peminatnya' tersendiri satu hari nanti .. Yang menariknya ialah blogger ni masih lagi 'berbaju putih ' .. Belum layak lagi mengundi ! Haa...

Kenapa dia menjadi pilihan aku malam ini ? Hehe.. Dia ada idea .. Fresh memandangkan dia sendiri masih lagi bergelar pelajar sekolah !! Haaa... camana tu ?

Template dan hiasannya juga simple .. menunjukkan dia juga buat kerja rumah mengenai dunia blog ini .. Takde la nak letak spot light sana sini .. letak lampu lip lap... disebabkan itu  loading di blognya , pantas dan anda tak perlu membancuh kopi cap kapal api sementara menunggu abis loading !

Ops.. blog sapa yang aku kecohkan ni ?? Korang rasa ?? Cuba la teka ..Berasal dari Bidor , Perak ...Namanya pula ada iras nama wife aku lak tu .. haaa..

Okeh.. jom g usha.. adakah pilihan aku tepat malam ini ??  Klik sini

13 komen :

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata... [Reply to comment]

ayu tahu

nor azila md nor...kan?...terjah juga lah

Yiedpozi berkata... [Reply to comment]

Jom terjah!!!!

Anitadahahs berkata... [Reply to comment]

dah terjah belog beliau!
best bila dapat jadik belog pilihan :)

ezzyra berkata... [Reply to comment]

cmey orgnye...hehehe

KM7 berkata... [Reply to comment]

KM7 pun dah terjah
blog pilihan encik Ben .

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

sis ayu: nor azila ismail rasanya..hehe adik comel kita ni..SPM candidate thn ni..memang entry dia cem best2..budak 17 thn bleh wat entry yg bleh otak kita lubricate balik tau..=)

Awangku berkata... [Reply to comment]

nk ziarah blog yg d umumkan abg Ben

Cik Cyida berkata... [Reply to comment]

"anda tak perlu membancuh kopi cap kapal api sementara menunggu abis loading !"

suke sgt ayat nie..

simple tp mendalam tueee ;)

Mamamya berkata... [Reply to comment]

dah ziarah blog azila...comel mcm tuan pnyer blog juga....

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Dh follow blog dia sblm ni.....satu negeri ngan sy nih!

nur berkata... [Reply to comment]

terjah juga
ALL IN ONE

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

hehe . x sangka jadi pilihan :)

terima kasih abg ben :)

bleh x nak print screen nie ?

nak wat entry jugak :)

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaa,adek blog ku dipilih,stylo2:P

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI