Blog Pilihan BA Edisi Malam ...

 

Segmen header tu aku dah tamatkan .. Skang aku nak kembalikan satu segmen yang pernah aku buat dulu .. Blog Pilihan BEN ASHAARI ( BA ) ..

Malam ni aku nak g ke negeri PERAK .. Sebuah blog yang baru saja lahir tapi bakal mempunyai 'peminatnya' tersendiri satu hari nanti .. Yang menariknya ialah blogger ni masih lagi 'berbaju putih ' .. Belum layak lagi mengundi ! Haa...

Kenapa dia menjadi pilihan aku malam ini ? Hehe.. Dia ada idea .. Fresh memandangkan dia sendiri masih lagi bergelar pelajar sekolah !! Haaa... camana tu ?

Template dan hiasannya juga simple .. menunjukkan dia juga buat kerja rumah mengenai dunia blog ini .. Takde la nak letak spot light sana sini .. letak lampu lip lap... disebabkan itu  loading di blognya , pantas dan anda tak perlu membancuh kopi cap kapal api sementara menunggu abis loading !

Ops.. blog sapa yang aku kecohkan ni ?? Korang rasa ?? Cuba la teka ..Berasal dari Bidor , Perak ...Namanya pula ada iras nama wife aku lak tu .. haaa..

Okeh.. jom g usha.. adakah pilihan aku tepat malam ini ??  Klik sini

13 ulasan:

  1. ayu tahu

    nor azila md nor...kan?...terjah juga lah

    BalasPadam
  2. dah terjah belog beliau!
    best bila dapat jadik belog pilihan :)

    BalasPadam
  3. KM7 pun dah terjah
    blog pilihan encik Ben .

    BalasPadam
  4. sis ayu: nor azila ismail rasanya..hehe adik comel kita ni..SPM candidate thn ni..memang entry dia cem best2..budak 17 thn bleh wat entry yg bleh otak kita lubricate balik tau..=)

    BalasPadam
  5. nk ziarah blog yg d umumkan abg Ben

    BalasPadam
  6. "anda tak perlu membancuh kopi cap kapal api sementara menunggu abis loading !"

    suke sgt ayat nie..

    simple tp mendalam tueee ;)

    BalasPadam
  7. dah ziarah blog azila...comel mcm tuan pnyer blog juga....

    BalasPadam
  8. BA: Dh follow blog dia sblm ni.....satu negeri ngan sy nih!

    BalasPadam
  9. hehe . x sangka jadi pilihan :)

    terima kasih abg ben :)

    bleh x nak print screen nie ?

    nak wat entry jugak :)

    BalasPadam
  10. waaaaaaaaaaa,adek blog ku dipilih,stylo2:P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009