Ada lubang tak nak jadi Gigolo ?

Ingat lagi masa aku studi dulu .. Ada sorang kawan aku , kacak bergaya gitu .. Duit penuh saja .. Bila , tnya dia .. sengih jer .. Korek punya korek , br bukak citer .. Tu diaaa.. nganga je la ..

Sama gak bila aku g gym ni .. Ada yg pasang niat gitu weh .. Nasihat ? Diorg lebih pandai dr kita .. Nak kata apa dah kan ?

Jalan mudah nak berduit tapi tempah bala .. Hurm .. Bila dah bertuhan duniawi ..

Published with Blogger-droid v1.7.4

13 ulasan:

  1. duit punya pasai,apa pun tak pa...tak boleh nak beza yg mana baik yg mana buruk...bila diri dikuasai syaitan dan nafsu,diri akan hanyut...

    BalasPadam
  2. smoga Allah buka pintu hati diorang yg terjebak.. (:

    BalasPadam
  3. pasang niat apa ni abg ben? tak pahamlah =P

    BalasPadam
  4. errr... toksah lah gigolo2 ni... kerja halal kan banyak...

    BalasPadam
  5. duit bukan segalanya..akhirat yang penting..

    BalasPadam
  6. Buat kerja nih dapat 2 in 1. Duit dapat yang tu pun dapat.
    Tapi kat akhirat nanti lagi MENDAPAT lah...
    huu

    BalasPadam
  7. Ikut nafsu lesu.
    Ikut rasa binasa.
    Ikut suka luka.
    Ikut hati mati.

    BalasPadam
  8. abang ben 10 boleh jadik PANGLIMA kot,
    badan ketaq-ketaq dah sesuai lah tu jadi PANGLIMA.

    berlakon jadi PANGLIMA,
    rakam buat video.
    jangan lupa pakai rantai sekali noh?


    *dpt duit jgk tu berlakon jadi PANGLIMA katanyaaa.



    HAHA.

    BalasPadam
  9. novel gigolo ahadiat akasyah memang best

    BalasPadam
  10. huhu . . xtawla . . jgn salah pilih ja . .

    BalasPadam
  11. tengok tajuk entry tu tadi...ingatkan en.ben yang nak join the gigolo club tu...he3...rupenyer bukan..hahaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.