Alhamdulillah .. Saya dapat petunjuk sewaktu buat umrah .

 

Terkedu .. Confirm terkedu .. Bila baca tajuk , sejuk hati .. Bila dengar ceritanya , sejuk hati .. Tapi bila tengok gambarnya , rasa cam nak kawin lagi .. Eh , silap .. hahaha ..

Bukan pe , aku terbaca la satu kisah artis perempuan yang hidup segan mati tak mahu lagunya tu tapi berjaya kawin dengan VVIP tetapi dirahsiakan sapa dia termasuk juga gelaran yang dipikulnya tu.. Pergh.. Macam dapat TUN jeee bunyinya yer ..

Dia kata majlis perkahwinan dia cuma biasa biasa jer .. Abis jugak la dalam RM15 juta .. Tu termasuk dengan hantarannya la.. Tak la banyak kan .. Aku dulu kawin pon dalam RM24.5 juta jer .. Ala ,korang lagi banyak kan ?

Yang best tu ..

ABCDE ambil keputusan berkahwin dengan suaminya sekarang ini setelah mendapat petunjuk ketika menunaikan umrah…

Pergh.. pastu rahsia ?? Hahaha.. Lawak laaa .. pernikahan ni kena bagitau untuk elakkan fitnah .. Ni rahsia la pulakk.. Laki orang ehhh .. Haaa.. kan dah timbul fitnah !

Sapa artis ni ? Kalau bijak , google dengan tips yang aku dah bagi tu .. hehehe ..

Donia donia .. Mahu saja aku letak gambar dia tapi kang …

“ En. Ben , aurat  vwanita tu .. tanggung dosa kita nanti … “

Insaf !

27 ulasan:

  1. nak kna cari ape ni kalau nk tgok :)

    BalasPadam
  2. takpe ben...klu auratnyer terbuka takyah la tepek.sama2 dosa kita nnt.

    BalasPadam
  3. Taw sape
    die kte somi die imm surau

    BalasPadam
  4. sedih jugak sikap artis/orang besar anggap wat umrah hanya 'kacang botak je'."w/p sya xpakai tudung,tapi niat sya baik"..kahwin seksi macam tuh..hemm tak pikir ke dosa suaminya yg tanggung..??hemm

    BalasPadam
  5. tahu dah sape... huk huk..
    betul2 tak perlu letak gambar, hanya akan menambah dosa ABCDE je nnt ;)

    BalasPadam
  6. hmmm.. terasa nak jugak cari sape gerangan tersebut...


    ooohh MR.google, i'm coming!

    BalasPadam
  7. saya suda tahu...
    macam xbesh je sanding sorang2 kan..
    huhuu..
    rahasia la sangat kann...

    BalasPadam
  8. hahaha... nama jer balik umrah dapat petunjuk.. tp baju kawin seksi bukan main..hahahaha

    BalasPadam
  9. hahah dah lama dah tau pasal sheila ni.. ehh oppss..

    BalasPadam
  10. haha... kompom tau sape =D
    sib takdo gamba eh

    BalasPadam
  11. Hahahaha...pompuan yg dedah2 tu ke..lawak sungguh!! Bukan ke dia juga kata dia kawin dengan suami yg kerjanya ialah bilal masjid? Kayanya tok bilal tu kan, duit berlambak2 berjuta2. Dan bertuahnya tok bilal tu dapat bini se seksi dia!

    Tajuk entri terbaru di blog JR: "Terjumpa Ustaz Tak Bermoral Di Depan Mata"

    BalasPadam
  12. ada sorang artis tu pulakkan, dlm last week punya paper dia bgtau (sambil pakai dress pendek paras pangkal peha), dia nak suami yang kuat pegangan agama.

    BalasPadam
  13. macam penah dengar citer nih.haha.

    BalasPadam
  14. Terbaekkk abg ben..kdg2 tak paham bila perempuan yg pakai baju terdedah sana sini kemain bercakap pasal agama macam suci sgt je..

    BalasPadam
  15. salam, semoga mereka diberi taufik dan hidayah-NYA utk menghayati Islam sepenuhnya...amin

    BalasPadam
  16. tau2 spe dia... :)

    betul tu... prkhwinn elak fitnah.. tpi di men rahsia2 plak.. hehe

    BalasPadam
  17. zmn skrg ni klu kawen tak berjuta tak sah.. yelah sangt 15 juta tu..huhu

    BalasPadam
  18. artis tue dah tau sapa dan ada sorg vvip tue melenting bila dia dikatakan pasangan artis tue...huhu bukti dah ada pun nak nafikan lagi kann..

    BalasPadam
  19. Dah tau dah....Saya ada terbaca kt internet baru2 ni....huhuhu sakan dia ! rezeki2 ! opssss!!~~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.