Blogger kecil dengan cita-cita mereka

 

Alhamdulillah .. saja nak mereka menulis dalam blog mengenai impian mereka .. Yelah , dari dok post bukan-bukan ada baiknya post sesuatu mengenai diri mereka ..

Ada 35 semuanya .. Mesti ada yang unik antara 35 ni kan ? Aku nak godek gak la.. Kot jumpa bakal ganti ‘Siti Nurhaliza’ , kan menarik tu !

Jangan silap pikiran. Maksud aku ialah , Siti Nurhaliza ..berbakat besar tapi sehingga sekarang masih belum ada yang mampu bersaing dengannya .. Bab peribadi , tu dia ngan Allah.. kan kan ? Tegur , dah tegur .. Hanya Allah saja mampu beri petunjuk buat mereka ..

Ok , jom kita baca impian mereka ..

Terima Kasih !

20 ulasan:

  1. hehe Abg Ben, ada lagi tak segmen budak sekolah? sy baru form 3 nak masuk form 4. haha bab2 IPT ni tahun depan baru nak start fikir kot XD

    BalasPadam
  2. mesti best kan dapat bace cita2 mereka.. nak terjah la.. :)

    BalasPadam
  3. Insyallah.., balik nanti godek blog mereka. ;-)
    pasti ada coretan untuk teladan hidup.

    BalasPadam
  4. Ada beberapa nama yg nampak potensi jadi blogger hebat.Nak gi terjah lepas ni.

    BalasPadam
  5. best gak terjah2 ni...

    nak join..tapi dah tua...huhuhu

    BalasPadam
  6. terjah blog dyorg lah! wahh, bez abg ben promote blog dyorg. segmen untuk bdak matang de x? heheeeeee

    BalasPadam
  7. sudah menerjah rakan seperjuangan

    BalasPadam
  8. Baru nak join :/ Terlepas pulak :D

    BalasPadam
  9. salamm.
    thanks abg ben hihi

    http://nialidia.blogspot.com =D

    BalasPadam
  10. owh..saya punya tak boleh masuk ea? ermmm

    BalasPadam
  11. hihi.. terjah je semua. tadi petang sempat terjah separuh je kot. hihi No 3 bla bla bla..

    BalasPadam
  12. hihi.. terjah je semua. tadi petang sempat terjah separuh je kot. hihi No 3 bla bla bla..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.