Patut ramai gila bila sampai Idaman Suri , Langkawi. - BEN ASHAARI

Patut ramai gila bila sampai Idaman Suri , Langkawi.

Amacam ? Mat Gebu confirm kereta dia bila masuk sini ! Muhahaha..


Orang sini kata Idaman Suri punya cerita tersendiri .. hehe.. tu korang kena tanya sendiri kat orang Langkawi.. hehe..


Aku sendiri pon gila bila masuk sini .. Murah murah dan byk pilihan .. hurm..


Semalam dah g Hj.Ismail Group.. Shopping kat sana.. Cokelat sana mmg byk !


Hurm.. curi keluar dari mengekori wife.. Penatttt...  Perempuan ramai woo.. cuci mata sat .. lalala .. Yeeeerlaaaah.. dosa...


Published with Blogger-droid v2.0.2

13 ulasan:

  1. kalo p sini poket kena tebal baru puas ati...kalo x, gigit jari je nti...kikiki...

    BalasPadam
  2. Ni boleh masuk plan utk cuti akan datang!

    BalasPadam
  3. hee..biasa la tu...dua2 tempat ni mmg ramai orang la...Hj Ismail Group tu mmg banyak pilihan coklat..murah2...rugi tak borong banyak2 masa pergi Langkawi tahun lepas..hee~

    BalasPadam
  4. Ambooihhh..tapi aku takdelah minat sangat yang ala2 bangsawan tu...suka yang lama2 punya...new one not so nice lah....

    BalasPadam
  5. idaman suri ni depan rumah saya jerk..time cuti sekolah ni mmg penuh dengan orang....

    selamat bershoppinglah yer...:)

    BalasPadam
  6. Bile agaknye dapat singgah sini. huhuhu kene pegi nihhh

    Entri baru! jom baca. http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/kuaters-yang-usang-lagi-pelik.html

    BalasPadam
  7. dua tmpat tu mmg famous and org wajib p . hehe

    BalasPadam
  8. ya allah rindunya.tmpat kje lama sy.thx abg ben ingtkn memory tu blk. slps kuar lgkw 2004,xder can nk pg sma lg.rindu kwn2 kt idamn suri.huuuu

    BalasPadam
  9. Idaman Suri dah tukar tempat, masa Lina pergi Langkawi 2 minggu lepas, tak jumpa Idaman Suri, nasib dapat jugak beli, haha. Unc Ben, belikan bedak sejuk gamat 1;p

    BalasPadam
  10. bukan ke ''dilarang mengambil gambar'' kat situh~
    keh3~

    BalasPadam
  11. lgkawi best!
    msuk kdai Hj Ismail Group beli coklat bnyak2!! hehe

    BalasPadam
  12. baru tau idaman suri dah pindah tempat baru..
    going there in october to get new plates sets for my Kuala Lumpur Holiday Apartment

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.