Sabtu, 31 Disember 2011

Patut ramai gila bila sampai Idaman Suri , Langkawi.

Amacam ? Mat Gebu confirm kereta dia bila masuk sini ! Muhahaha..


Orang sini kata Idaman Suri punya cerita tersendiri .. hehe.. tu korang kena tanya sendiri kat orang Langkawi.. hehe..


Aku sendiri pon gila bila masuk sini .. Murah murah dan byk pilihan .. hurm..


Semalam dah g Hj.Ismail Group.. Shopping kat sana.. Cokelat sana mmg byk !


Hurm.. curi keluar dari mengekori wife.. Penatttt...  Perempuan ramai woo.. cuci mata sat .. lalala .. Yeeeerlaaaah.. dosa...


Published with Blogger-droid v2.0.2

13 komen :

de'orchid berkata... [Reply to comment]

kalo p sini poket kena tebal baru puas ati...kalo x, gigit jari je nti...kikiki...

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Ni boleh masuk plan utk cuti akan datang!

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

hee..biasa la tu...dua2 tempat ni mmg ramai orang la...Hj Ismail Group tu mmg banyak pilihan coklat..murah2...rugi tak borong banyak2 masa pergi Langkawi tahun lepas..hee~

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ambooihhh..tapi aku takdelah minat sangat yang ala2 bangsawan tu...suka yang lama2 punya...new one not so nice lah....

lieynanilaz berkata... [Reply to comment]

idaman suri ni depan rumah saya jerk..time cuti sekolah ni mmg penuh dengan orang....

selamat bershoppinglah yer...:)

Mazni berkata... [Reply to comment]

Bile agaknye dapat singgah sini. huhuhu kene pegi nihhh

Entri baru! jom baca. http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/kuaters-yang-usang-lagi-pelik.html

Mr. Sepet berkata... [Reply to comment]

dua tmpat tu mmg famous and org wajib p . hehe

faizulosman berkata... [Reply to comment]

seronok bershoping..

suzie rahman berkata... [Reply to comment]

ya allah rindunya.tmpat kje lama sy.thx abg ben ingtkn memory tu blk. slps kuar lgkw 2004,xder can nk pg sma lg.rindu kwn2 kt idamn suri.huuuu

SpidermanHere berkata... [Reply to comment]

Idaman Suri dah tukar tempat, masa Lina pergi Langkawi 2 minggu lepas, tak jumpa Idaman Suri, nasib dapat jugak beli, haha. Unc Ben, belikan bedak sejuk gamat 1;p

Haris Kaito berkata... [Reply to comment]

bukan ke ''dilarang mengambil gambar'' kat situh~
keh3~

jannah latif berkata... [Reply to comment]

lgkawi best!
msuk kdai Hj Ismail Group beli coklat bnyak2!! hehe

JC berkata... [Reply to comment]

baru tau idaman suri dah pindah tempat baru..
going there in october to get new plates sets for my Kuala Lumpur Holiday Apartment

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI