Tikam sama tikam … sapa yg kena ??

 

image

Gambar Hiasan

 

Sana sini dok menikam .. Memasing dok bawak cangkul untuk bersedia menyangkul tanah kiranya tau ada sesuatu yang menarik kat situ nanti ..

Bila dah jumpa , yearghh .. Baru kita lawan pedang cam gambar kat atas tu .. Tikam punya tikam , tahan punya tahan .. Sapa menang pon tak tau .. Tapi yang pasti , lepas abis menikam .. kedua-duanya diberi tepukan gemuruh oleh penonton ..

Motif  ? Entah.. Dah coach suruh tikam , kita tikam ! Kasi ‘gelek’ skit supaya penonton ternganga .. Baru layan ..

Kita jugak diperbodohkan !

4 ulasan:

  1. haha,tu lah,last2 dapat malu+dosa kering..Padan muka,huhu

    BalasPadam
  2. Hihi, tikam bukan sekadar kuat

    BalasPadam
  3. jangan esok seronok bergelak sorak,
    kampung tergadai..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.