Jadual persekolahan 2012

 

Muhahah .. Jadual persekolahan eh ?

image

Ingat lagi zaman persekolahan .. Dari sekolah rendah sampai menengah , aku tak pernah berminat nak hafal jadual kelas .. Setiap hari dok tanya kawan , ‘ jap lagi subjek apa ? “ .. Yang aku hafal , satu jer.. Masa PJ (Pendidikan Jasmani ) , sbb kena pakai baju sukan !

Yang pasti , buku teks dan latihan .. mmg aku senantiasa dalam beg 24 jam !  Beg aku serupa macam nak balik kg setiap hari ! Tu belum lagi kalau ada latihan bolasepak atau latihan sukan .. Haa.. Sampai dua beg wooo .. Hahaha ..

Bila tengok kawan kawan aku .. Beg diorang nipis jer .. Mak aih… Aku pelik siut .. Bila tanya , rupanya aku yg terlebih rajin ! Heheh.. tapi tak pe .. Aku mmg suka usung beg hingga sekarang ! Ke mana mana pasti nak ada beg …

Pasni usung beg baby lak.. muhahaha …

15 ulasan:

  1. jadual baby pun kena ada jugak bang ben.. hahaha

    jemput2 join contest ye... =)

    http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/contest-pesta-puisi-islam.html

    BalasPadam
  2. kalau budak sekolah rendah , BEG diorang macam 5KG
    tapi budak sekolah menengah , BEG diorang macam bawa daun letak dalam beg je .

    BalasPadam
  3. Bagus2, senaman juga tu usung beg besar2 ",

    BalasPadam
  4. jadual laa paling berat aku nak follow, letih memanjang tp nak taknak kene wat jugak.

    Visit laa http://crosshair360.blogspot.com

    BalasPadam
  5. hehehe... budak2 sekarang pun kalo membawa beg tudia tengok beg lagi besar dari tuan.. berat ya amat.. MO punya handbag pun berat sebab macam2 ada.. beg cikgu2 memang akan berat kan..

    nanti jangan lupa upload gambaq baby tau

    BalasPadam
  6. Selamat tahun baru. Semoga tahun 2012 Allah menambahkan rahmat , murahkan rezeki dan menjadikan lu sebagai hamba yang paling Allah sayang...

    BalasPadam
  7. hani dulu kalo buku banyak sgt nak byk..tinggal bawah meja je buku..mls nak bwak balik..hehe..

    salam tahun baru.moga kita sentiasa diberkatinya di hari mendatang =]

    BalasPadam
  8. teringat masa alam bangku sekolah dulu..

    BalasPadam
  9. nampak perubahan,dah nak usung beg baby dah.hihihi

    rindu pulak zaman persekolahan..

    BalasPadam
  10. selamat tahun baru mr ben

    tentu mr ben ni pelajar kesayangan cikgu sbb buku sentiasa ada, cuma dalam buku tu ber'update' macam update blog ke?.. isshh

    BalasPadam
  11. assalamualaikum..

    kalau zaman sekarang kan abg ben,kata remaja kat luar sana,skema lah bawak beg besaq2!Macam bebudak..kalau budak sekolah,punyalah berat cam letak batu..budak menengah?Haha!Macam bawak beg kosong je gamaknya..Apapun,happy new year 2012!Moga dimurahkan rezeki dan sihat selalu...And for the baby,elok2 tau..janagn kacau ayah n mama..haha

    BalasPadam
  12. huhu, walaupun sy ikut jadual tiap hari,

    tapi saya tetap mengusung beg yg beratnya spt diisi dgn batu haha xD

    BalasPadam
  13. skrg body mesti berketul2 penangan usung beg berat kecik2 dulu... hahaha

    BalasPadam
  14. hahhaha...rajin rupenye abg ben ni...tiap2 ari bwk sume buku..ckgu mesti xpenah marah sbb tinggal buku kan..bagus ni..leh wat cth kat student ni..hehe..tapi keje skola kat buku tu wat ke tak??hahahahaaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.