Laporan prestasi sepanjang tahun 2011

 

image

Jumlah pengunjung blog BENASHAARI.COM sepanjang 2010 yang bermula pada APRIL 2010 hingga DISEMBER 2010 ..

 

image

Hurm…. belum cukup memberansangkan … Ini untuk sepanjang tahun 2011 pulak .. Memang mencabar dunia blog ni lebih lagi aku ini bukannya selebriti atau punya rupa.. Blog aku cuma blog personal dan tiada langsung tarikan yang membolehkan mereka untuk singgah tetapi aku berjaya membuat mereka hadir juga ..

Kerja keras amatlah diperlukan lagi untuk tahun depan.. eh .. tahun ini ! Perlu lebih 3 juta untuk tahun ini ! Itulah sasaran aku ! InsyaAllah ! Apatah lagi aku sudah bergelar blogger sepenuh masa ! Dan aku akan punya dua blog aktif sepenuhnya nanti.. hehe ..

Buat semua sahabat blogger , rakan pembaca .. terima kasih atas segala penghormatan yang korang berikan pada blog aku ! Aku tak tau bagaimana nak membalasnya ! Anda Terbaik !! Ado malam !! Eh.. tu osbon punya ! Teruskan bersantai bersama Ben AShaari !

19 ulasan:

  1. 2012..InsyaAllah..boleh tercapai 3 juta pageview tu untuk tahun ni...:D

    BalasPadam
  2. jangan risau bang ben...
    saya sentiasa jadi pembaca setia birapun baru aktif 5 bulan.. hehe
    teruskan usaha abang ben tuk berblogging..
    gigihnya abang ben beri semangat pada saya... =)

    BalasPadam
  3. jangan risau bang ben...
    saya sentiasa jadi pembaca setia birapun baru aktif 5 bulan.. hehe
    teruskan usaha abang ben tuk berblogging..
    gigihnya abang ben beri semangat pada saya... =)

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru bro... semoga blog ben ashaari akan lebih maju...=)

    BalasPadam
  5. sye salah seorang yg visit ur blog abg ben .. hahaha
    papepun keep it up ! sokong abg ben ~ boomm .. haha

    BalasPadam
  6. sempoi bro! PADU! hehehe.. :)

    BalasPadam
  7. komen pertama utk 2o12

    insyaALLAH abg ben boleh :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah selamat thn baru 2012bersamaan 1433 hijrah..maaf jika ada salah silap..

    NEW ENTRY
    http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/12/2011-penyimpan-rahsia-2012-tidak-lagi.html

    BalasPadam
  9. Kalau Ben Ashaari, insya Allah takde yang mustahil...sama2 berusaha nanti..

    BalasPadam
  10. tahniah..pencapaian yg membanggakan..
    all da best utk 2012..
    selamat tahun baru abg ben!
    ^_^

    BalasPadam
  11. kira cukup bagus lah tu... bukan semua org boleh terima blog kita ni...

    BalasPadam
  12. dengan usaha dan doa.. insyaAllah pasti berjaya..

    BalasPadam
  13. tingkatkan kualiti,
    kurangkan kontroversi ^^

    BalasPadam
  14. prestasi membanggakan... tahniah!!

    BalasPadam
  15. insyaAllah,pasti berjaya.amin.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.