Aku peminat Lazz Susu Kambing! - BEN ASHAARI

Aku peminat Lazz Susu Kambing!



Aku amalkan susu kambing Lazz ni dah masuk 2 bulan. Ada 2 minggu aku stop jap. Saja nak tengok apa jadi ngan nafsu makan aku. Hahahahaa..Tau apa jadi? Minggu ni aku gi gym dan dapati perut aku naik balik!!! Tau kenapa? Hahaaaa.. Makan nasi belah malam. Lapar punya hal. Huhu.. Rosak rosak..

Dan semalam, sebelum tidur.. Perut terasa lapar sebab 3 jam di gym petang tu, habiskan byk tenaga.  Aku kembali mula minum susu Lazz Susu Kambing Asli dan cicah ngan roti. Kenyang beb! Terus lena tanpa rasa bersalah. 

Sarapan tadi pun dengan biskut dan Lazz Susu Kambing Asli.. Kurang gula tu penting. Alhamdulillah, kenyang dah. Ni perut pon rasa selesa jer. Huhu.. Dan perlu diamalkan jika nak kekalkan berat badan. Yelah , susu kambing tanpa bahan pengawet serta kurang gula.. ok la kan ?

Nak kena order lagi memandangkan dah nak abis stok aku. Lazz Cafe dan Lazz Kurma pon sedap. Yang Lazz Kurma tu, aku bg kat Zahra dan Qhaliff minum 1-2 kali sehari.  Selebihnya mak dia yg minum. 

Lazz Cafe? Hahahahaaa... Kalau ngantuk, try la minum. Ceria masa hadapan mu.. Cerahhh mata woo. Lazz memang best laa!


Mana nak beli ? Order je secara online di http://www.lazzdelivery.com/

8 ulasan:

  1. Boleh cuba nanti sebagai menu makan malam.

    BalasPadam
  2. Teringin nak try..harap2 ngam lah dengan tekak..

    BalasPadam
  3. I yang gemar minum susu pun dah tersuka minum, prefer Lazz Kurma sebab ada rasa manis skit tapi tak manis sangat. Just nice.

    BalasPadam
  4. bole lah nak order utk ganti puasa ni.. hermmm... nak cuba lazzcafe pula

    BalasPadam
  5. Saya berkenan dengan set ibu menyusu tu, nak cubalah!

    BalasPadam
  6. Wah..camni kena ada stok susu ni jugalah kat rumah.. berat badan dah menjadi-jadi naiknya ni.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.