Hilangkan keradangan lutut dengan produk Live Well !

Aku terlupa menda alah ni. Dulu aku makan , tak sampai sebotol , sakit sendi di bahagian aku gara gara futsal ( 2 tahun lepas ) , kembali ok tapi bukanlah pulih seperti usia 20 tahun namun aku boleh berlari pecut malah buat squat di gym. Cuma nak berfutsal tu jer aku kena hati hati ! 

Entah camana pagi tadi... aku terlihat satu iklan di Facebook. Ubat yang dikatakan bagus untuk sendir yang diperbuat dari gamat. Berdasarkan testimoni katanya ok. Dicipta oleh seorang doktor pakar. Harganya ? Hurmm... kalau 2 tahun lepas , aku mampu beli. Sekarang ? Haahaha.. kena pikir panjang. Tak la mahal mana pon sebenarnya cuma aku je tak mampu nak beli. Hee..

Tu yang aku teringat akan produk yang pernah aku amik. Sebelum tu pun aku cuba dapatkan khidmat nasihat dari page fisioterapi tapi tengok harga rawatan dia.. hurmmm... Nak tak nak , aku hidupkan enjin kereta dan terus ke farmasi berdekatan rumah mak aku. 

Rezeki ! Harga diskaun... Dalam RM56.90 jer ! Terus beli tanpa banyak cerita...


Beli air mineral sebotol. Buka dan makan 2 biji. Bahan dari sayuran , katanya. Ada tulis kat situ. Hee.. Kalau farmasi punya , memang biasanya disyorkan la , kan ? Tu aku berani je makan. Cuma kena ikut dos jer la. Jangan main balun lak.. 

Kesan ? Hurm... sengal di lutut tu , Alhamdulillah.. tak seperti sebelum ni.. Takda la rasa radang tu dah cuma bila solat tu , nak duduk diantara dua sujud tu , agak sakit lagi la. Melampau la kan kalau terus baik ! Hahahaha... Over tul testimoni aku kalau gitu. 

Tapi kan, di siku aku.. hilang sakit ! Haaaa... sebelum ni , masa workout memang hilang power la kalau siku sakit ! Kalau diamalkan selalu , inshaAllah kesannya lebih baik.. Huhuh.. Masalah aku , bila dah ok.. aku tak makan dah ! Adeh..

Dan tiba tiba aku teringat. Solat atas sejadah nipis memang menyiksakan. Nasib baik aku ada sejadah khas ! 

Lega ! Serius lega sangat... Dialas lagi dengan sejadah yang agak tebal... maka kesakitan tu tak terasa sangat. Alhamdulillah... 

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah moga sembuh sepenuhnya.. sejadah tu memang best sebab tebal.. biasa kalau pegi camping memang bawak sejadah ni..

    BalasPadam
  2. bgs ye. nak belikan utk abah la.. x mhl sgt..

    BalasPadam
  3. Memang seksa nak solat kalau sakit lutut ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.