Matta Fair KL 2018 : Sapa nak ke Jepun ?

Yearghhh.. Orang kata , kalau nak bercuti..gi Matta Fair ! Kat sana nanti macam macam harga promosi ada. Kena pandai pilih jer. Tak kira la nak bercuti dalam negara ke, luar negara ke... semua ada ! Kena sabar dan pandai pilih. Jangan tertipu udah laa.. Cari yang boleh dipercayai.

Bagi yang travel sendirian atau bersama sama rakan ke Jepun dengan menggunakan pengangkutan awam seperti keretapi dan bas terutamanya , nahh... boleh dapatkan pas SUICA ! SUICA adalah kad E-money prabayar untuk bergerak dan Belanja. Tidak perlu lagi membeli tiket dari mesin penjual layan diri. Hanya sentuh Suica anda ke pintu masuk tiket dan tambang ditolak secara automatik dari Suica anda.

Suica boleh digunakan bukan sahaja untuk JR EAST Trains, tetapi juga Subway dan bas. Suica juga boleh digunakan untuk membayar barangan dengan e-wang. Beli minuman ringan dan kopi dari mesin layan diri dan kereta api. Malah beli akhbar din stesen kios tanpa mengetuk duit syiling.

Untuk perjalanan di Jepun, Suica membuat perjalanan yang lebih menyenangkan.



Khas untuk MATTA FAIR 2018. Kunjungi booth² dibawah ini untuk lebih discount dan hadiah untuk pembeli bertuah. Sila ke booth berikut : 

1.Kopetro
2.Holiday Tours
3.Pearl Holidays
4.Mayflowers

Note : Sila tunjukkan promo ini untuk hadiah misteri .



7 ulasan:

  1. Senangnye ade suica... Dia cam tng la... Tapi kat sane lagi canggih ye, beli surat khabar pun boleh pakai suica...

    BalasPadam
  2. bestnya ke Jepun.. Tahun ni kne rehat scukupnya hihi

    BalasPadam
  3. Wahhh bagus ada Suica ni, tak perlu nak bawak cash banyak².

    BalasPadam
  4. Ok nnt nak pi Jepun leh guna Suica ni. bila nak pi tu...pasang angan angan dulu hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.