Tak berupdate blog aku sebab..Ingatkan drama Korea yang bakal 'mengikat'  aku tapi rupa rupanya tidak. Takda kepuasan di akhir drama Korea kecuali filem jer. Drama, meleret.  Maka aku ubah kembali ke Hollywood.

Nahhh.. Ni drama politik yg serupa mcm 24. Menarik! Kekotoran politik yg tiada penghujungnya.. Huhu.. Mangsanya, mereka yg tak bersalah. Yang menyimpan rahsia.. bakal jadi mangsa. Fuh..

Kat dalam kereta tgk sambungan.Kat gym.. tandas.. Eh!! Hahahaaaa... 

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.