Kasut tawaf & saie ketika umrah atau haji

Bagi mereka yang dah pernah mengerjakan haji atau umrah pastinya tahu kenapa perlunya kasut khas seperti dibawah ni.. kan ? Lembut tapaknya dan ringan tapi tak licin tau ! Tapaknya getah jadi melekap elok di tanah. Mudah dilipat  untuk disimpan dalam beg. Sangat sesuai untuk wanita dan lelaki ( yang tidak berada dalam ihram ) 

Selain dari digunakan sewaktu di Haji atau Umrah , korang boleh juga guna di rumah atau ketika memandu. Hee.. aku dah test bagi kat wife sewaktu memandu. Dia kata lega sungguh. Penat pakai kasut kerja. Dapat gak sesuatu yang menyelesakan tapak kaki dia. 


Dan aku gunakan di rumah ketika melakukan kerja rumah. Risau tergelincir jika tapak kaki tak beralas gitu. . Tak perlu nak pakai selipar ke hulu ke hilir. 









Amacam ? Nampak ok kan ? Kalau ok , cepat beli. Bukan susah pon nak beli. Belikan pada yang tersayang andai anda tidak ke sana. Dapat gak pahala kan ? Hehehehee...

Ada pelbagai size. Boleh dapatkan di Shopee dengan segera. Harga , RM40 jer pun.


Diulangi... untuk pembelian borong atau nak jadi dropship, boleh ke Shoppe dan hubungi owner di situ !

14 ulasan:

  1. Wah, menarik. nak beli juga untuk kegunaan sendiri dan hadiah untuk sedara yang pergi umrah hujung tahun ni

    BalasPadam
  2. Menarik ni..boleh beli utk mak..

    BalasPadam
  3. Ok ni... Pakai dalam rumah pun boleh ni. Bagus hadiahkan tuk org tua

    BalasPadam
  4. wahh nak belikan untuk mama ayah tapi next umrah tak tau bila hahaha.beli untuk sendiri pakai dalam rumah la nampak best dan berkualiti

    BalasPadam
  5. Memang sangat2 sesuai dan boleh masuk checklist utk brg2 nk buat umrah..memang kaki klu tak tahan akan pecah2 tumit.. Utk wanita mmg se sgt... Lelaki perlu beringat kau dlm ihram..rindu nya ..

    BalasPadam
  6. wah macam best je ... nti nak belikan tuk hati batu la.

    BalasPadam
  7. Ringan dan selesa. Wahhh nak belikan untuk ibu lah, mesti dia suka

    BalasPadam
  8. Uihhh.. Nice ade kasut mcm ni.

    BalasPadam
  9. kasut macam ni saya panggil kasut ballet. hehee.. mmg selesa.. mmg perlu pakai, bleh elak pecah tapak kaki n tumit kt sana nt..

    BalasPadam
  10. Wah..semua orang boleh guna ni..

    BalasPadam
  11. Begitu ya alat alas kaki ke Umrah atau Haji..terima kasih infor

    BalasPadam
  12. bagus ni. selesa untuk bawak pergi umrah

    BalasPadam
  13. Selesa dipakai dan harga pun murah je.

    BalasPadam
  14. Bukan setakat selesa bawak pergi umrah .. kalau kita2 nak pkai kat umah utk kesihatan kaki pon baik jugak ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.