Kekacakan aku terserlah apabila dimekap oleh Hayati Hashim

Sejujurnya , aku tak suka dimekapkan. Aku kan natural beauty gitu ! Hahahaa.. Tapi sebenarnya bagus dimekapkan jika nak bergambar ni. Tak kira la untuk paparan elektronik mahupun atas kertas. Kasi nampak kemas skit muka dan sekata tona kulit tu.

Macam kulit aku ni la.. ada part cerah ada part gelap. Kalau masuk tv, memang nampak la. Kena touch up skit untuk kelihatan menarik. Kalau touch up banyak , kelihatan kacak la pulak ! Hahahaa.. ok ok... cukup pujian untuk diri sendiri. Tak leh banyak. Nanti entri ni tak siap ! 

Ok.. untuk photoshoot serius aku kali ni , aku amik juru mekap , Puan Hayati Hashim dari Lamar. Berpengalaman dan sangat mudah bekerja dengan dia. Cepat dan pantas. Harga pun boleh runding. Jangan melampau murah dah la.. Hahahaah.. Over gituuu..










Siappp ! Jom bergambar ! Oh yaaa.. ada babak masuk dalam kolam tau ! Dan mekap waterproof ! Haa... Maka aku kekal kacak untuk seketika ! Heeee..

Sorang lagi rakan blogger yg dimekap oleh Pn. Yati.



Berminat nak tempah juru mekap atau mak andam ? Hee.. Boleh booking cepat Puan Yati di :

Facebook : Hayati Hashim
Instagram : Bussana.Rias73

15 ulasan:

  1. Suka laaaa tengok make up Hayati ni. Kat Aben nampak muka tu segar berseri. Dia gak yang make yp kan Nad. Cantik! Memang make up depa ni waterproof. Best!

    BalasPadam
  2. Oh pernah juga dimekapkan oleh Kak Yatt ni. And join her modelling class. :)

    BalasPadam
  3. Wahhh.. makin peloles muke kena makeup.

    BalasPadam
  4. Muka sengeh tu kemain kan.hahaha.

    BalasPadam
  5. Memang cantiklah makeup dia, nampak natural beauty gitu!

    BalasPadam
  6. make up mahai mmg tahan..terbaiklah..

    BalasPadam
  7. Cantik makeup nad tu. Suka.

    BalasPadam
  8. Nak belajar mekap dgn dia bleh tak? Huhu.. aben deal kan pls.. heee.. #sponsor

    BalasPadam
  9. Memang lelaki pun kena makeup tau...even ritu ipar juju nak kahwin juju makeup dia wpun dia lelaki...bila di makeupkan baru nampak enhance diri terserlah, xd lah berminyak sana sini...wahhh ben model gituuu

    BalasPadam
  10. Memang clear lah mekap dia. Cantik touch up

    BalasPadam
  11. Wah..nampak sangat perubahan lepas dimekap oleh Puan hayati

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.