Bila hantu 'Kak Limah' datang beraya ke rumah..

Di Instagram Motif Viral , aku ternampak posting ni ! Fuhhhh.. Tu dia ' Kak Limah ' mai beraya di rumah Puan Ramlah. Katanya kejadian berlaku pada jam 7.28 malam. Anak buah dia yang amik gambar tu. 

Korang rasa edit ke ? Huhuh.. Aku rasa bukan. Tuan tanah pun menafikan. Nampak gaya , plan aku nak buat makan makan bersama blogger minggu ni di belah malam , terpaksa tukar ke siang hari la kot. Hahahaha.. Waktu Maghrib , kena tutup pintu. Kang.. kang.. terkangkang aku kang ! 





Apa pendapat korang ? Hahahaa.. Tu laaa... Viral sangat pasal anak anak bikin hal di rumah terbuka.. Nah , pasni yang datang beraya.. hantu kak limah ! Huhuhuh..

2 ulasan:

  1. Seram...mngkn tumpang rehat je tu, xpun tumpang selit nk bergmbr...raya katakan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.