Aku ada masalah besar !

 

Masalah aku ialah ..

image

Budak di atas ni , tak kasi langsung aku nak pegang adik dia , budak yang di bawah ni !

image

Kalau Aariz menangis , aku dukung , dia gi masuk bilik amik rocker dan letak depan aku. Suruh letak Aariz dalam tu. Pastu dia suruh aku dukung dia..

Makin seram lak aku nak jejak bulan 12 ni.. Huhuhuh.. Camana nak hilangkan rasa cemburu si Zahra ni eh.. Dia sayang adik dia tapi dia cemburu.

Hurmm..

4 ulasan:

  1. Memang seram pun ... apa kata ajak dia manja-manja dengan adiknya sekali...

    BalasPadam
  2. biasalah, cik za pun dulu masa ada adik amat-amat jeles bila ada adik, sampai hari-hari nangis taknak tgk muka adik

    BalasPadam
  3. sy ada baca article psychology; masa baby baru kuar, parents bagi hadiah kat kkak atau abang dan bgtau diaorang- hadiah ni baby yg bagi. So that kkak atau abang dapat terima orang baru dlm environment diaorang.

    BalasPadam
  4. hahaha...sy merase lalui sekali dulu pun dh nangis sakan dh sy dbtnye, abg ben..hahahaha
    mujo blom pk lg utk yg ke 3..klu x, mau melalak lg la sy dbtnye..hahahahaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.