Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 27 September 2016

Aku ada masalah besar !

 

Masalah aku ialah ..

image

Budak di atas ni , tak kasi langsung aku nak pegang adik dia , budak yang di bawah ni !

image

Kalau Aariz menangis , aku dukung , dia gi masuk bilik amik rocker dan letak depan aku. Suruh letak Aariz dalam tu. Pastu dia suruh aku dukung dia..

Makin seram lak aku nak jejak bulan 12 ni.. Huhuhuh.. Camana nak hilangkan rasa cemburu si Zahra ni eh.. Dia sayang adik dia tapi dia cemburu.

Hurmm..

4 komen :

yang baik berkata... [Reply to comment]

Memang seram pun ... apa kata ajak dia manja-manja dengan adiknya sekali...

Cik Za berkata... [Reply to comment]

biasalah, cik za pun dulu masa ada adik amat-amat jeles bila ada adik, sampai hari-hari nangis taknak tgk muka adik

ReeneeRaaid berkata... [Reply to comment]

sy ada baca article psychology; masa baby baru kuar, parents bagi hadiah kat kkak atau abang dan bgtau diaorang- hadiah ni baby yg bagi. So that kkak atau abang dapat terima orang baru dlm environment diaorang.

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hahaha...sy merase lalui sekali dulu pun dh nangis sakan dh sy dbtnye, abg ben..hahahaha
mujo blom pk lg utk yg ke 3..klu x, mau melalak lg la sy dbtnye..hahahahaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI