Bedak untuk hilangkan ruam pada bayi dan orang tua ! - BEN ASHAARI

Bedak untuk hilangkan ruam pada bayi dan orang tua !

 

Bedak ni , memang dah berkurun dah ni.. Dari kurun ke berapa , aku tak pasti la.. tapi menurut wife aku , lama dah popular kat Kelantan bedak ni..

image

Aku kenal bedak ni , sejak Qhaliff lahir. Bila dia ada ruam kat leher , pipi dan juga belakang badan , aku bubuh je bedak ni. InshaAllah , hilanglah ruam ni.. Aku dah guna macam macam produk untuk baby ketika tu.. tak jalan gak !

Dan baru baru ni , mak aku gunakan untuk cucunya yang baru lahir. Pipinya yang sebelum tu , penuh dengan bintik merah terus hilang bila guna bedak ni.. Tu pasal aku order untuk simpan stok… Mana la tau kehabisan stok. kan kan ?

Apa nama dia ? Berapa ringgit? Sapa jual ?? Yang pastinya aku beli kat bapak mertua aku nun di Kelantan.. Kenapa ? Nak ke ??

1 ulasan:

  1. 1st time dengar ttg bedak ni... bole la nk beli nnt bila SS kelik klate huhu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.