Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 9 September 2016

Cadangkan satu nama untuk adik Zahra ni..

 

Buntu gak bila wife ‘reject’ nama yang aku cadangkan.. Arghhh.. Nak letak nama apa eh ? Nama bermula dari MUHAMMAD …. IMAN ! Ada satu nama dah dalam kepala aku tapi kot kot la korang leh bagi nama yang lebih cantik , menarik dan lebih bermakna. Maklumlah , nama tu panggilan dan juga doa buat si kecil..

image

Ada yang kata kenapa letak nama panjang panjang.. nanti panggil pendek gak ! Maaf.. Qhaliff dan Zahra , kami panggil penuh. Tak dipanggil Qhaf ke.. Ara ke.. Zah ke.. tak tak.. InshaAllah !

Hurmm.. cadangan pls ! Hehehehe..

25 komen :

Normah Noh berkata... [Reply to comment]

MUHAMMAD RAYYAN IMAN.
tapi itu nama anak saya hehe

Unknown berkata... [Reply to comment]

Muhammad zhafran iman
Muhammad khalish iman

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

comelnye..ada lesung pipit lagi tu...

lelaki kan??

Muhammad Aathif Iman
Muhammad Suhail Iman
Muhammad Althaf Iman
Muhammad Ariq Iman
Muhammad Saif Iman

hihihi...

Farhain Azmi berkata... [Reply to comment]

comel baby.. Muhammad Ziyad Iman :)

yayang laling berkata... [Reply to comment]

Muhammad Redza Iman

nuRuL berkata... [Reply to comment]

qhalish, qayyum yg tu kalo nak sama dengan qhaliff la. hehe

Kakzakie Purvit berkata... [Reply to comment]

Cari ajelah dlm buku Ben
Comel siap berlesung pipit:)

mariamchik ngah berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..

muhammad hafidzul iman..yang menjaga /terpelihara iman

Safiyah berkata... [Reply to comment]

comelnye baby Iman ada lesung pipit... Muhammad Amzar Iman (^_^)

Maie Maizah berkata... [Reply to comment]

Muhammad aqif iman :)

Hazz berkata... [Reply to comment]

Muhammad Qayeed Iman

Hazz berkata... [Reply to comment]

Muhammad Qayeed Iman

Ida Hariyanti berkata... [Reply to comment]

MUHAMMAD IZZ IMAN - http://aenoyou.blogspot.my

Faizal Fredley berkata... [Reply to comment]

Muhammad Yusuff Iman

-iLLa- berkata... [Reply to comment]

muhammad Nur Iman

Hasliza Zakariah berkata... [Reply to comment]

Muhammad Haq Iman

Noor Akma berkata... [Reply to comment]

Qaayed atau Qoyyum.... Semoga baby akan tumbuh menjadi anak soleh dan sangat mendegar kata kedua2 org tuanya.

aziekz berkata... [Reply to comment]

MUHAMMAD HADIFF IMAN
MUHAMMAD SYAMEER NUR IMAN

datinsha berkata... [Reply to comment]

Muhammad Naufal Iman(naufal-dermawan). Nma ank sy Ahmad Naufal Iman kihkih. Kot2 la mne tahu abg ben berkenan dgan naufal tu. Anak sy pn ad lesung pipit tp sebelah je . :P

Bursa Lampung berkata... [Reply to comment]

Semoga baby akan tumbuh menjadi anak soleh dan sangat mendegar kata kedua2 org tuanya.

miss zyaroses berkata... [Reply to comment]

Muhammad Firdaus Iman

Bella Idura berkata... [Reply to comment]

Muhammad Fadzly Iman - Bella punya idea

Muhammad Saiful Iman - Pidot punya idea

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Muhammad Lutfi Iman :')

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Muhammad Shakir Iman :'')

Shasya Yasmin berkata... [Reply to comment]

Fakhrul! Muhammad Fakhrul Iman mcm sedap pulakkk hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI