Cadangkan satu nama untuk adik Zahra ni..

 

Buntu gak bila wife ‘reject’ nama yang aku cadangkan.. Arghhh.. Nak letak nama apa eh ? Nama bermula dari MUHAMMAD …. IMAN ! Ada satu nama dah dalam kepala aku tapi kot kot la korang leh bagi nama yang lebih cantik , menarik dan lebih bermakna. Maklumlah , nama tu panggilan dan juga doa buat si kecil..

image

Ada yang kata kenapa letak nama panjang panjang.. nanti panggil pendek gak ! Maaf.. Qhaliff dan Zahra , kami panggil penuh. Tak dipanggil Qhaf ke.. Ara ke.. Zah ke.. tak tak.. InshaAllah !

Hurmm.. cadangan pls ! Hehehehe..

25 ulasan:

  1. MUHAMMAD RAYYAN IMAN.
    tapi itu nama anak saya hehe

    BalasPadam
  2. Muhammad zhafran iman
    Muhammad khalish iman

    BalasPadam
  3. comelnye..ada lesung pipit lagi tu...

    lelaki kan??

    Muhammad Aathif Iman
    Muhammad Suhail Iman
    Muhammad Althaf Iman
    Muhammad Ariq Iman
    Muhammad Saif Iman

    hihihi...

    BalasPadam
  4. comel baby.. Muhammad Ziyad Iman :)

    BalasPadam
  5. qhalish, qayyum yg tu kalo nak sama dengan qhaliff la. hehe

    BalasPadam
  6. Cari ajelah dlm buku Ben
    Comel siap berlesung pipit:)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..

    muhammad hafidzul iman..yang menjaga /terpelihara iman

    BalasPadam
  8. comelnye baby Iman ada lesung pipit... Muhammad Amzar Iman (^_^)

    BalasPadam
  9. MUHAMMAD IZZ IMAN - http://aenoyou.blogspot.my

    BalasPadam
  10. Qaayed atau Qoyyum.... Semoga baby akan tumbuh menjadi anak soleh dan sangat mendegar kata kedua2 org tuanya.

    BalasPadam
  11. MUHAMMAD HADIFF IMAN
    MUHAMMAD SYAMEER NUR IMAN

    BalasPadam
  12. Muhammad Naufal Iman(naufal-dermawan). Nma ank sy Ahmad Naufal Iman kihkih. Kot2 la mne tahu abg ben berkenan dgan naufal tu. Anak sy pn ad lesung pipit tp sebelah je . :P

    BalasPadam
  13. Semoga baby akan tumbuh menjadi anak soleh dan sangat mendegar kata kedua2 org tuanya.

    BalasPadam
  14. Muhammad Fadzly Iman - Bella punya idea

    Muhammad Saiful Iman - Pidot punya idea

    BalasPadam
  15. Fakhrul! Muhammad Fakhrul Iman mcm sedap pulakkk hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009