Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 2 September 2016

Galaxy Note 7 jatuhkan ‘maruah’ SAMSUNG !

 

Seperti dalam entri aku yang lepas , aku minta rakan rakan hold dulu membeli NOTE 7.. termasuk aku ! Hehehe.. Kenapa ? Aku rasa kalau korang dah baca entri tu , mesti tau nape kan ! Entri mana ? Hurmm.. Ni haaa.. Samsung Galaxy Note 7 banyak masalah ?

Dan tadi aku ternampak seorang rakan post status  bergambar di Facebook.. Waaaaa ! Gila laah ! Meletup !

image

Terus aku scroll.. cari lagi info..

image

Terbaik laaa ! Hahahaha.. Kenapa lak ? Pasni diorang akan perbaiki dan meningkatkal lagi mutu serta kualiti Note 7 dan pada masa sama harganya akan lebih murah berbanding sekarang ! Maklumlah , reputasi dah jatuh ! Maka nak perbetulkan bukan mudah ! Haa.. Kena banyakkan semula promosi termasuk guna kembali blogger bagi mendatangkan kembali keyakinan pengguna yang rasanya dah tak sabar menanti Iphone 7 yang bakal keluar minggu depan ! Fuhhh..

Secara jujurnya , aku masih menaruh harapan pada SAMSUNG berbanding APPLE.. Heheehhe…  Kalau Iphone ada S Pen , aku rasanya SAMSUNG bermasalah besar laaa .. Jenama lain cam Sony , mereka tak perlu risau kerana mereka ada peminat tersendiri.. cam aku !

1 komen :

Aznan Sd berkata... [Reply to comment]

kannnn... harap-harap lebih murah harga phone tu lepas ni..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI