Galaxy Note 7 jatuhkan ‘maruah’ SAMSUNG ! - BEN ASHAARI

Galaxy Note 7 jatuhkan ‘maruah’ SAMSUNG !

 

Seperti dalam entri aku yang lepas , aku minta rakan rakan hold dulu membeli NOTE 7.. termasuk aku ! Hehehe.. Kenapa ? Aku rasa kalau korang dah baca entri tu , mesti tau nape kan ! Entri mana ? Hurmm.. Ni haaa.. Samsung Galaxy Note 7 banyak masalah ?

Dan tadi aku ternampak seorang rakan post status  bergambar di Facebook.. Waaaaa ! Gila laah ! Meletup !

image

Terus aku scroll.. cari lagi info..

image

Terbaik laaa ! Hahahaha.. Kenapa lak ? Pasni diorang akan perbaiki dan meningkatkal lagi mutu serta kualiti Note 7 dan pada masa sama harganya akan lebih murah berbanding sekarang ! Maklumlah , reputasi dah jatuh ! Maka nak perbetulkan bukan mudah ! Haa.. Kena banyakkan semula promosi termasuk guna kembali blogger bagi mendatangkan kembali keyakinan pengguna yang rasanya dah tak sabar menanti Iphone 7 yang bakal keluar minggu depan ! Fuhhh..

Secara jujurnya , aku masih menaruh harapan pada SAMSUNG berbanding APPLE.. Heheehhe…  Kalau Iphone ada S Pen , aku rasanya SAMSUNG bermasalah besar laaa .. Jenama lain cam Sony , mereka tak perlu risau kerana mereka ada peminat tersendiri.. cam aku !

1 ulasan:

  1. kannnn... harap-harap lebih murah harga phone tu lepas ni..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.