Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 September 2016

Hari ke Tujuh kelahiran si kecil..

 

Nama dah ada.. Tunggu hari Khamis nak gi daftar jer. Esok nak kena gi klinik kerajaan.. nak check up.. Pastu esok pon nak mula mengurut wife.

Cukur rambut.. Hurm.. part ni aku lemah skit. Kena cari yang tangan tak gementar. Aku cukur jambang pon leh luka.. huhuhu.. Sian lak nanti terluka kepala si kecik ni..

image

Aqiqah.. Tunggu berkemampuan. Buat sekali ngan kakak dia. Duit banyak nak guna pasni. Qhaliff nak sekolah lagi. Daftar je dah 4 angka. Serupa nak masuk ipt lak gamaknya ! Huhhhh..

Dan belanja nak urut wife serta berpantang dia pon makan banyak duit. Nak berjimat sedikit menjelang tahun 2017. Pening gak nanti ni.. Kalau ada job , mana nak letak budak budak ni ! Hurmmm…

10 komen :

CikLa Shahril berkata... [Reply to comment]

Tahniah dengan kehadiran orang baru... Slmt berpantang pd isteri...

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Alooo comelnya...syukurlah ya...teringat pula ketika ank2 saya macam gini dulu..sekarang dah besar..mencabar jua jaga hati anak2 kala remaja ni..apapun macam kawan sda..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

syukur dah follow dah blog awak ya

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

melihat bayi ni hati bagaikan disucikan..hebatnya kuasa Allah bro Ben..jagai diorang ya ..tahniah rasa terharu melihat seorang ayah begitu menyayangi anak2.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

In sya Allah ada rezeki untuk baby..cuma perlu diusahakan..amin..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

tahniah tuan. insyaAllah ada rezeki utk anak2

nadhie wueen berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben. Moga menjadi anak yg soleh :)

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Rezeki anak-anak ben...pasti ada pengasuh / nursery harian yang boleh jaga nanti by hour utk keluar kejap utk kerja...tahniah ben, comel sgt baby boy tu alhamdulilah.

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

adoi. nak ada baby jugak. hikhik.. best. x sbr nak tau nama apa

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben..InsyaAllah pasti ada rezeki untuk Ben sekeluarga dan Kak Sue doakan semua urusan Ben dan keluarga dipermudahkan ya..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI