Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 22 September 2016

Lunch di TALKING TOM HOUSE bersama anak-anak !

 

Qhaliff teruja bila nampak muka TALKING TOM ! Maklumlah , membesar dengan dok mengeletek ketiak si Tom tu.. kan kan ! Rasanya ramai je pernah geletek dan mandikan si Tom ni.. hehehe..

Dan kali ni , makan di cafe si TALKING TOM yang terletak di Maju Junction , Kuala Lumpur. Menariknya kat sini menurut manager dia , makanannya bukanlah makanan ‘ sampah’ ! Segala adalah mempunyai khasiat yg diperlukan oleh tubuh badan.. Heee..

Ok.. pernah main game Talking Tom kan ? Kan boleh pilih pilih apa nak kan ? Haaa… Macam ni gak la dalam Talking Tom House. Menark kan ? Hehehehe..

Talking Tom House is a unique and innovative way to combining eating, learning and child development. Originating from the USA, the much-loved character Talking Tom & Friends bring children thought a culinary adventure. Featuring wholesome meals, compete with a dining table and cutlery, Talking Tom House aims to teach table manners and develop social skills.

This will be a child's paradise, a place parents and children will look forward to during meal times. Bonding over food strengthens relationship with parents. “

image

image

Aku cuba beberapa menu… Dan ternyata menarik dan menyelerakan ! Harganya , standard KL la.. Nak kata murah tu , tipu la.. Nak kata mahal pon , tak .. Maklumlah , makanan mmg sedap dan berkhasiat.. Menda baik , mana murah kan ? Sesekali jamu anak anak.. apa salahnya.. heheeee..

image

image

image

image

Promotion terkini ! Cepatttt ! Berbaloi gituuu.. Buka setiap hari  dari jam 12 tengahari hningga 8 malam.

Untuk tempahan , sila hubungi 603-2602 0790 atau ke Facebook , Talking Tom House.

image

Dah abis makan… Jom masuk Little Kingdom ! Bermain sambil belajar di sini… Memang menarik !

Memang diorang enjoy di sini..

image

image

image

Nak tau lagi pasal Little Kingdom , leh tengok di Facebook Little Kingdom

7 komen :

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

wah... ini tempatnya.. menarik.. ada kartun kucing joget2 tak ben?

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

haah dlu sllu main talking tom. hebat.. tk sangka dah ada restoran talking tom ., nampak menyelerakan spagheti tu .,. hewhewhewhew kalau dkta dah g dah

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

kn g try bak hero2 ni..kompom deme suke..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

lawa plak plate dia. hehehe. comey ja ada tema..

antalya berkata... [Reply to comment]

menarik! bebaru ni ada masuk JJCM kan...confirm viral & trending lah skrg. maknanya confirm crowded. so tunggu 2-3 bulan lg kasik reda baru best nak pegi hehehe

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Best tmpt ni .. ank2 mesti suka

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

best ni. nnati bolehlah saya bawak anak saya datang sini

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI