Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 14 September 2016

Qhaliff dan adik-adiknya ?

 

Terkejut jap aku tengok gambar ni.. terus teringat gambar Qhaliff ketika usia 1 hari , 4 tahun lepas ! Terus aku cari.. dan jumpa ! Huhuh.. Sama cuma kat hidung je lain skit..

Apakah perangai mereka sama gak ??? Maksud aku , cool ! Berbanding kak ngah , Zahra… fuhhh… cepat panas tapi cepat jugak sejuk.. kena pujuk baik baikk..angkat , dukung.. tapi tunggu jap , sebab dia akan cubit pastu.. Hahahah..

image

Qhaliff dan Zahra , ada persamaan tak ?

image

Bibirnya ! Mereka bertiga, sama je bibir.. Ikut sama ? Tentulah bapaknya.. Bapak dia , bibir seksi woo ! Teringat kata seorang kenalan.. awek cun laa.. dia kata bibir ben seksi ! Ayat selanjutnya , biarlah rahsia peribadi.. Hahahahha..  Tu zaman bujang laaa ! Nasib baik zaman tu takda blog lagi.. Kalau ada… fuhhh ! Romeo Must Die aku ni nanti.. Alhamdulillah.. segala perancangan Allah , cantik dah ! DIA tau kelemahan serta kekurangan hamba hambanya.. kan kan ?

Terlari tajuk lak.. Ok ok.. Esok gi daftar nama baby kecik.. Nak tau ke nama dia ? Cer la tekaaa.. Muhaamad ……Z Iman ..

2 komen :

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

rambut tu sama..

Mohd Fariz berkata... [Reply to comment]

nama anak abg ben:
1. Muhammad harraz iman
2. Muhammad fawwaz iman

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI