Semalam di ASSALAMUALAIKUM , TV ALHIJRAH.

 

Alhamdulillah. Selesai. Aku dapat undangan pon minit minit terakhir  untuk jadi tetamu jemputan. Nasib baik tajuk dia menarik minat aku dan aku terus bersetuju.

Ini bukan kali pertama aku jadi tetamu jemputan di rancangan Assalamualaikum. Rasanya ni masuk kali ke 2 atau 3. Sebelum ni topik keibubapaan. Huhuhhu…

image

Menariknya kali ni ialah aku bersama peniaga online yang semakin meningkat naik namanya dan amat dikenali di Instagram , Hanis Arif @nononess. Tudung miliiknya cukup dikenali… Ruffle !

Satu perkongsian yang menarik dan aku mendapat banyak perkongsian dan juga maklumat yang berbaloi buat aku. Dua generasi yang berbeza idea dan pandangan. Heheheh.. Nasib baik singkat masa. Aku dah mula naik syeikh bercakap yang mana pada awalnya agak malu malu gituu…  Huhuhuh..

image

Secara langsung yer.. Huhuh.. Aku suka secara langsung berbanding rakaman.. Cepat skit abisnya.. Heee..

image

Dan pengajaran yang aku dapat semalam… Mulakan berniaga dari sekarang ! Huhuhuh..

image

Terima kasih TV ALHIJRAH.

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.