Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 September 2016

Stress dengan dengkur !

 

Argh… takut tul tertidur dalam kapal terbang mahupun dalam kereta orang.. Apatah lagi kalau gi trip bersama rakan rakan , tidur beramai ramai.. dengkur merupakan musuh no 1 kawan kawan kita. Haahahaha.. Meh pakat ‘lumba racing’ !

Secara jujurnya , aku juga insan yang punya masalah dengan dengkur ! Arghhhh.. stress siut ! Bila bangun tidur , kawan atau orang sebelah kita , senyum ‘sepahit madu si isteri ‘ pada kita !

“ Er , aku dengkur ke ? Maaf yer.. “.

“ Tak pe .. Ayah saya lagi kuat dengkurnya.. “.

Aduhhh.. stress tul ! Pelbagai jenis ubat ada di pasaran tapi yang mana sesuai dengan kita ? Atau , guna je pakar untuk selesai masalah ni.

Yer.. aku rasa aku nak guna pakar je la.. Nanti nak check dengan Dr.Ko !

image

4 komen :

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

selalu nampak iklan DR KO ni..hehehhe

www.ceritaejoy.com

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

haha..mmg ganggu org sekeliling la..

Safiyah berkata... [Reply to comment]

eh.. bkn dr. Ko tu skin specialist ke? ada kena ngena dgn dengkur ke? huhuhu

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

ingatkan DR KO buat masalah kulit je..dengkur pun ade..waa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI