Stress dengan dengkur !

 

Argh… takut tul tertidur dalam kapal terbang mahupun dalam kereta orang.. Apatah lagi kalau gi trip bersama rakan rakan , tidur beramai ramai.. dengkur merupakan musuh no 1 kawan kawan kita. Haahahaha.. Meh pakat ‘lumba racing’ !

Secara jujurnya , aku juga insan yang punya masalah dengan dengkur ! Arghhhh.. stress siut ! Bila bangun tidur , kawan atau orang sebelah kita , senyum ‘sepahit madu si isteri ‘ pada kita !

“ Er , aku dengkur ke ? Maaf yer.. “.

“ Tak pe .. Ayah saya lagi kuat dengkurnya.. “.

Aduhhh.. stress tul ! Pelbagai jenis ubat ada di pasaran tapi yang mana sesuai dengan kita ? Atau , guna je pakar untuk selesai masalah ni.

Yer.. aku rasa aku nak guna pakar je la.. Nanti nak check dengan Dr.Ko !

image

4 ulasan:

  1. selalu nampak iklan DR KO ni..hehehhe

    www.ceritaejoy.com

    BalasPadam
  2. haha..mmg ganggu org sekeliling la..

    BalasPadam
  3. eh.. bkn dr. Ko tu skin specialist ke? ada kena ngena dgn dengkur ke? huhuhu

    BalasPadam
  4. ingatkan DR KO buat masalah kulit je..dengkur pun ade..waa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.