Zahra gigit adik dia sebab cemburu ?

 

“ Zahra , sayang adik cepat… Meh sayang baby.. “.

Perhati tindakan dia. Apakah dia cemburu sebab dia macam tak kisah jer berbanding abang dia yang teruja sangat nak jumpa adik dia dari semalam..

Mula mula kasi Qhaliff sayang adik dia.. Tersenyum riang dia.. Ada kawan baru yang leh main lompat lompat !

image

Pastu aku panggil Zahra. Dia wat bodoh jer memula.. Lepas berkali panggil dia , dia datang dan memuncungkan bibir dia ! Huhuhuh.. Lalu mencium pipi adik dia..

Hurm.. apakah itu ciuman kepuraan puraan ???

image

Tidak sama sekali ! Memang dia lama dah tau yang dia ada adik. Sejak dari dalam kandungan lagi wife dah bagitau kewujudan ‘adik’ dia dan mereka menerima dengan baik.. Alhamdulillah..

Risau gak kalau dia nak gigit adik dia tu.. Maklumlah , Qhaliff dah ada rekod digigit dengan Zahra hingga berbekas ! Nyaris aku nak buat report polis ! Hahahaha.. Mana tau kot orang ingat aku yang gigit.. Hahahaha.. Gurau jeeee !

Pasni , cerita Qhaliff akan slow slow tenggelam dan diganti adik dia lak yang bernama …  Tungguu !

7 ulasan:

  1. rasa kejap je kan...dah dapat sorg...
    tahniah...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..tahniah abg ben

    BalasPadam
  3. Abang Qhalif lepas ni kene jaga 2 orang adik tau... Abang Long kene berdikari dah lepas ni.. Tahniah Ben dan family...

    Tumpang gumbira...

    BalasPadam
  4. Qhaliff lah paling excited ni. Ada Zahra pun dia dah syiok apa lagi ada adik kecil. Huhuhu....

    BalasPadam
  5. Alololooooo sweetnya 3 beradik niiii...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009