Segmen Hujung Minggu : 5 entri pilihan saya

by - Oktober 01, 2011

-SEGMEN DITUTUP-

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Mereka yang mengambil bahagian segmen ini , melakukannya atas sukarela. Terima kasih.

Segmen kali ni mudah je.. Aku pasti antara kira ramai yang blogwalking pada hari ni dan jumpa entri entri yang best untuk dikongsi bersama.

Jadi , segmen kali ni bertujuan berkongsi entri entri menarik yang korang jumpa tadi. Ok ? Mudah je kan ? Untuk menyertainya , seperti biasa ...

  1. Buat satu entri kosong .
  2. Letak header blog Ben Ashaari.
  3. Beri tajuk : 5 entri blog yang saya suka hari ini  , dan linkkan ke entri ni .
  4. Berikan 5 url lengkap entri blog yang korang jumpa dan baca hari ini .. Kalau nak lagi best , ceritakan sedikit kenapa menjadi pilihan anda .
  5. Tu saja.. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .
  6. Tutup ? Bila aku tulis tutup tapi rasanya malam ni kot. Hehe..

Contoh url :

Ini contoh je la yer ... Sekadar membantu rakan blogger yg berminat ... Terima kasih .

You May Also Like

20 comments

  1. http://cerytara.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  2. wah ada nme den..sori abg ben...x ley nk join..internet lmbap gile..nk update pon sush...

    BalasPadam
  3. genk join juga

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  4. salam En Ben....

    http://maszull.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  5. wah..rasa nk join..jap ag kowt..:)

    BalasPadam
  6. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    ayu joint ye..

    BalasPadam
  7. join..
    http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/10/segmen-hujung-minggu-5-entri-pilihan.html

    BalasPadam
  8. Jemputlah singgah. Sis masak ayam golek hari ni.;)

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-5-entry-blog-yang-aku-suka.html

    BalasPadam
  9. SALAM ABANG BEN...
    http://dreamygurl92.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  10. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  11. okieeeeeeeee

    meh baca meh~

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  12. http://eerashera.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  13. salam ukhwah...
    http://ibuanak2.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  14. blog ku ada cerita menarik...jom

    http://cayob.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. saya join gak en. ben...

    http://putri-roh.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  16. 1st timer's..^^

    http://miajie.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  17. uik blog akak pun ada.. suka suka sukaaa.. Tankiuuu adik Ben... nak kena join ni.. belum ada perkataan tutup lagi kan... =)

    BalasPadam
  18. Mak Dara menjuinkan diri..
    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam
  19. sya join! :D

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/5-entri-blog-yang-saya-suka-hari-ini.html

    BalasPadam