Pendapat aku mengenai LYSSA SECRET

by - Oktober 25, 2011

 

image

Jangan tanya kenapa aku tak senyum .. Nak tau gak ??? Huh.. Klik SINI ..

Ok .. 2 jam duduk berborak tanpa gangguan nyamuk mahupun lalat , membuatkan aku rasa aku hampir kenali sapa si gadis ayu ni .. Comel dan amat pemurah dengan senyuman membuatkan aku amat selesa berborak dan berkongsi pengalaman aku dalam dunia blog ini.

Lyssa Faizureen , bagi aku  punya masa depan yang cerah dalam dunia blog ini. Bayangkan baru beberapa bulan punya blog dan zasssss… Malatops kauuu !

Apakah rahsianya ?? Mudah saja … Keunikkan blognya dan kemurahan hatinya berkongsi pengetahuan mengenai … tetttsss… tu korang kena tengok sendiri..

Orangnya , amat merendah diri. Jangan harap la nak tengok dia berlagak walaupun nak diikutkan antara aku dengan dia , dia punya pembaca blog jauh tinggi dari aku .  ;)

Kesimpulan .. gadis ini amat sempoi , cute dan sebijik macamana korang nampak di dalam blog ! Tiada palsu … Segalanya asli .. Dan sangat best kalau  bertukar cerita dengannya..

Tak sangka dia sudi menyusahkan dirinya memandu hanya untuk berjumpa aku tadi.. huhu.. Terharu sebenarnya aku.. Terima kasih Lyssa…

Semoga terus sukses dan capai segala apa yang diidamkan .Yang penting , jangan lupa yang tuuuuuut.. hehehe.. utamakan yang patut diutamakan.. Semoga tercapai cita-cita..

Nanti jumpa , Ben belanja eh.. hehe…

You May Also Like

22 comments

  1. dah comel.. pemurah lak tuh.. suka juga baca belog lyssa nih :D

    BalasPadam
  2. waaaaaaa
    besssnye la kalau jadi cm tuuttt
    hehehe
    gud2.. =]

    BalasPadam
  3. untunglah dpt jumpa lyssa.. hahha

    BalasPadam
  4. wah... kite mmg suke cik lyssa n blog nye...

    =)

    BalasPadam
  5. bro..sy blog politik..bro bleh bantu ke pautkan blog sy kt blog bro?

    BalasPadam
  6. terserlah lyssa kecik comel.dua2 blog best.layanz~

    BalasPadam
  7. beruntungnya kalau dpt jumpa dengan ben..
    ben, bila nak datang johor..

    BalasPadam
  8. huhu..lame tak jumpe lyssa ni..hihi

    BalasPadam
  9. biar betul.. itu ke lyssa faizureen? lain dengan muka dia kat blog dia...serius tak kenal kalau terserempak.

    BalasPadam
  10. @! AzzaAzman @ Chempaka Sari !
    kihkihkih, mmg la x sama , pic dia yg kat blog kan dh d edit ngn photoshop . . hehe ,

    BalasPadam
  11. memang rezeki dia dekat situ kan ben + dengan kesungguhan & keikhlasan dia dlm berblog... Allah permudahkan jalan untuknya...

    semoga bertambah sukses buat lyssa...

    BalasPadam
  12. waaa...beza bebenor tinggi abg ben...ku trima je dua2...hehehe bnyk bljar dr korg :)

    BalasPadam
  13. wah...ni jumpa kat alamanda ey?? hohohooooo...

    BalasPadam
  14. bila abg ben nak jumpa sy pulak.. hehehe :)

    BalasPadam
  15. untunglah >.< bolat na jmpe ben ngn kak lyssaaa ! uhukk3

    BalasPadam
  16. wahhhhaaaaau ! bestnye abg ben :)

    BalasPadam
  17. huhu..sis lyssa kecik ew.. huhu.. comey gler la.. :)

    BalasPadam
  18. NAK JUMPE DUA2 SEKALI LAH.. CIK LYSSA GAN ABG BEN.... HUHUH.. AGAK2 BOLEH KE CM TU....

    BalasPadam
  19. wah! bestnye dapat jumpa ngan kak lisa.. hehehe nak jummpa gak :)

    BalasPadam
  20. lyssa comeyyyyyy! sama ngn yuyu zulaikha :)

    BalasPadam