Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 10 Februari 2013

Gembiranya Qhaliff ..

 

IMG_20121225_132834

Sebab apa ?? Sebab pakai telekung ni ke ?? Tak lerrr …

image

Sebab dapat port baru untuk melepak ! Adehhh .. Abis dok ketuk ketuk .. Tapi tak la seteruk dulu sbb dia tak leh nak berdiri kat situ.. heeeee … leh ketuk ketuk jer ..

8 komen :

Anak Pak Muin berkata... [Reply to comment]

this is qaliff's territory..haha

maria firdz berkata... [Reply to comment]

dh mcm pmpuan dah qhaliff... heee

waiman takwa berkata... [Reply to comment]

Boleh jadi engineer ni insya Allah :)

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

hahahahaha... comel Qaliff...

rak tv 2 smartlah... terbaikkk!!

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

assalam, mmg puashati nampaknya Qhaliff, dpt tempat bermain yg luas dan moden...

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

comelnya Qhaliff :) hope dia akan grow up jadi manusia yang berjaya dan beriman Aamiin..

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

luasnya..luas jgk uk dia guling2..hihi

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

selmt sikit

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI