Gembiranya Qhaliff ..

 

IMG_20121225_132834

Sebab apa ?? Sebab pakai telekung ni ke ?? Tak lerrr …

image

Sebab dapat port baru untuk melepak ! Adehhh .. Abis dok ketuk ketuk .. Tapi tak la seteruk dulu sbb dia tak leh nak berdiri kat situ.. heeeee … leh ketuk ketuk jer ..

8 ulasan:

  1. this is qaliff's territory..haha

    BalasPadam
  2. dh mcm pmpuan dah qhaliff... heee

    BalasPadam
  3. Boleh jadi engineer ni insya Allah :)

    BalasPadam
  4. hahahahaha... comel Qaliff...

    rak tv 2 smartlah... terbaikkk!!

    BalasPadam
  5. assalam, mmg puashati nampaknya Qhaliff, dpt tempat bermain yg luas dan moden...

    BalasPadam
  6. comelnya Qhaliff :) hope dia akan grow up jadi manusia yang berjaya dan beriman Aamiin..

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. luasnya..luas jgk uk dia guling2..hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.