PRIMADONA oh PRIMADONA .. - BEN ASHAARI

PRIMADONA oh PRIMADONA ..

 

Satu rancangan yang bagus sekali ! Mengupas pelbagai isu menarik .. Yearghh ..

Tapi kan .. Pelik jugak aku .. kenapa sampai 4 orang sekaligus pengacaranya ??? Tak rasa semak ke ? Masing masing nak bercakap. Dah la tu semua kaki bercakap tapi yang pandai bercakap , 2 orang jer .. Hehehehe .. Yang lagi 2 , bagi aku tayang muka .. Oklah tu , nak tarik peminat agar rating tinggi ..

Cuma satu kelemahan selain dari mereka berpakaian ala ala primadona omputeh iaitu terlalu semak .. Bagi aku , kan bagus dipecahkan dan dibahagikan tugasan bergilir gilir ..

Secara tidak langsung menunjukkan mereka ini lebih bijak menguruskan rancangan ( seperti NoNa ) dari berkata kata yang .. hurmm .. .. heeee .. Betul apa ? Hehehe.. Dah macam dok lepak kopitiam ( sbb pakai cun .. Kalau simple , kedai kopi jer )..

Aku tengok 2-3 kali je tu pon bila ada isu best .. Tapi bila memasing dok berlawan nak cakap , aku ubah channel kartun .. Tak bingit sangat .. heee ..

Aku bayar ASTRO , ok !

20 ulasan:

  1. KY pun bayar apa, sbb tu tak pernah tengok rancangan ni heeeee...

    tapi KY setuju, ramai2 semak dan mcm dalam pasar pulak bila dia orang berebut nak bercakap..ikan...ikan....hehehe

    BalasPadam
  2. ingatkan saya sorang jer duk pikir lagu tu...samalah kita

    BalasPadam
  3. tak selalu tengok pun cita ni. sebab rasa xpaham apa yang pengacara ni nak cakap. berebut2..

    BalasPadam
  4. stuju bro..
    kekadang yg pengacara lg rmai dri tetamu undngn!!

    BalasPadam
  5. memang semak..macam langsir bergerak..

    BalasPadam
  6. memang semak..macam langsir bergerak..

    BalasPadam
  7. memang semak..macam langsir bergerak..

    BalasPadam
  8. memang semak..macam langsir bergerak..

    BalasPadam
  9. memang semak..macam langsir bergerak..

    BalasPadam
  10. yup! nampak juga macam masing2 nak bercakap..ada awal malam tadi hal " anak angkat"..kecoh juga sampai 4..setuju kalau dipecahkan...

    BalasPadam
  11. betul tu. biar masing-2 ada segmen sendiri and cakap laa puas-2

    BalasPadam
  12. bini ambo suke sangat citer primadona ni..hehe

    BalasPadam
  13. deno pun pelik... nape sampai 4 org pengacara

    BalasPadam
  14. My husband ckp..konon nk ikut style omputeh..ada satu talkshow tu la..lupa dh apa..sy x penah pon tgk primadona ni..sbb serabut kan.. ;p

    BalasPadam
  15. Terasa jgk nak wat entry pasal ni..memang menyemak la bila ramai2 ni..ada yg xtau nk ckp apa ::>_<::

    BalasPadam
  16. Ingatkan sy je berpendapat mcm ni...rupenye ramai kate semak ye...hehehe

    Ce kalau anda sume tgk citer tu... (wah "Anda" koooo...hahaha) kalau perasan lah kan paling xbercakap adalah Cik Taaa tu haa...satu hal die mcm xbrape nak pandai ckp..pastu slalu kene "bentes" dgn kak engku...slalu die xdpt ckp...kalau ckp pn stakat sambung hujung2 perkataan org je...kesian jgk...tp lawak pn ade... tu laa buh pengacara ramai2 buat ape...hehe

    BalasPadam
  17. PENDAPAT AKU PUN SAMA GAK...HARAPKAN LAWA JER PENGACARANYA TAPI YANG TERLEBIH CAKAP HANYA 2 KERAT JER...

    BalasPadam
  18. yezza setuje sangat rancagan ni topik-topik yang dikupas sangat menarik saya rasa.tapi bab semak menyemak mata ni satu hal bila ramai-ramai rasa semak pulak,bila masing2 berebut nak tanya soalan,rasanya dalam satu episod 2 orang pengacara da cukup kot.

    BalasPadam
  19. sy mmg dh lama xsuka program ni..baru skg berpeluang menulisnya d blog.
    maaf tuan tanah...sy bagi link blog tuan:)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.