Selamat tinggal Putrajaya !

Tinggal kenangan !

 

Alhamdulillah.. Part paling leceh tapi mudah , dah selesai.. BPH dah dtg check dan puashati .. Skang part nak claim deposit dan pindah rumah .. Lega rasanya dah duduk rumah sendiri skang ni ..

Ada aku tanya tadi dgn pemeriksa rumah tu .. Kalau kita cat dan buat ubahsuai rumah tu , cmna .. Dia kata kita kena buat sepertu sediakala .. hehee..Atau sila byr ....Jeng jeng Jeng ....

Lega woo .. Sebab duit elaun rumah + cola kena potong selagi mana kita tak settlekan urusan pindah ni .. Banyak woooo ! Rugi wooo ! Dua rumah mau kena bayar !! Heee..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 ulasan:

  1. waaaa...dpt rumah baru...bravo bravo.

    BalasPadam
  2. tahniah bro...bila nak buat housewarming ni bro?

    BalasPadam
  3. semoga sentiasa murah rezeki Aamiin... :)

    BalasPadam
  4. "sepertu"? hihi...

    sedih kan tinggal rumah yang banyak kenangan....?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.