Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 Februari 2013

Selamat tinggal Putrajaya !

Tinggal kenangan !

 

Alhamdulillah.. Part paling leceh tapi mudah , dah selesai.. BPH dah dtg check dan puashati .. Skang part nak claim deposit dan pindah rumah .. Lega rasanya dah duduk rumah sendiri skang ni ..

Ada aku tanya tadi dgn pemeriksa rumah tu .. Kalau kita cat dan buat ubahsuai rumah tu , cmna .. Dia kata kita kena buat sepertu sediakala .. hehee..Atau sila byr ....Jeng jeng Jeng ....

Lega woo .. Sebab duit elaun rumah + cola kena potong selagi mana kita tak settlekan urusan pindah ni .. Banyak woooo ! Rugi wooo ! Dua rumah mau kena bayar !! Heee..

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 komen :

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

waaaa...dpt rumah baru...bravo bravo.

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

selamat tinggal ;)

NAL berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

tahniah bro...bila nak buat housewarming ni bro?

Faizal Pejay berkata... [Reply to comment]

bila nak buat kenduri nie ?

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

semoga sentiasa murah rezeki Aamiin... :)

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

sob sob sob , xg KBS dah la eh

Rozita berkata... [Reply to comment]

"sepertu"? hihi...

sedih kan tinggal rumah yang banyak kenangan....?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI