Bila wife dah dapat bilik ..

 

Terima kasih !

Lega hati aku bila wife bagitau dia dah dapat bilik. Itu pon sebab dia naik ke dewan bedah untuk bagitau situasi dia .. Hurm… Dan biliknya , dia seorang je dalam tu.. Huhuh…

Aku nak teman , tapi tak boleh pulak sebab takde sapa nak jaga Qhaliff. Maknya pula baru je sampai dari Kelantan. Takkan nak terus duduk jaga wife aku tu kot ..

Lepas Maghrib , aku ke Hospital Putrajaya untuk hantar pakaian serta keperluan dia . Aku lak dari Cheras.. Maka terpaksa la ulang alik 2-3 hari ni ..

Denyutan jantung baby dalam pemerhatian ..

Bilik sejuk sangat.. Kena bawak sweater untuk dia .. Huhuh..

Nasib baik ada tv .. hee.. Tapi tak jugak hilang bosan dia sebab rindukan Qhaliff.. Nak bawak dia , kang … haaaa.. Naya dia menjerit tak nak lepaskan mak dia .. Hurmm..

Esok awal pagi nak kena gi HKL lak .. tengok bapak aku sebelum gi amik mak mertua aku untuk dibawa ke Hospital Putrajaya ..

Perghhh …

18 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan encik ben

    BalasPadam
  2. Mama doakan semoga segala urusan Ben sekeluarga dipermudahkan. Aamiin

    BalasPadam
  3. Insyaallah moga semuanya dipermudahkan

    BalasPadam
  4. assalamualaikum...papa ben semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dgn lancar...amin

    BalasPadam
  5. moga lancar perjalanan hendaknya abg Ben...

    BalasPadam
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan a. Ben dan semoga wife a. Ben selamat melahirkan InsyaAllah...

    BalasPadam
  7. Semoga semuanya dipermudahkan...

    BalasPadam
  8. semoga selamat semuanya abg ben..insya'allah..

    BalasPadam
  9. Semoga dipermudahkan dan selamat keduanya.

    BalasPadam
  10. susah juga bila keluarga terdekat masuk wad. penat berulang dari rumah. banyak kali juga saya lalui pengalaman tu. tambah sukar kat hospital putrajaya bila kanak2 bawah 12 tahun tak boleh melawat di wad. moga dipermudahkan urusan encik Ben dan keluarga..

    BalasPadam
  11. Semoga semua urusan bro Ben berjalan lancar yer...

    BalasPadam
  12. Moga zila dan baby selamat semuanya, moga segalanya lancar ye ben. Mesti terkejar2 nk tgk zila, ayah dan urus qhaliff.

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah..dah dapat bilik..moga tenang sentiasa menanti kelahiran adik Qhaliff..

    BalasPadam
  14. Banyaknya tugas. Sama la kita

    BalasPadam
  15. kuatkan semangat dan dugaan besar buat abg ben

    BalasPadam
  16. Kuatkn semangat..tabahkn hati..korbankan masa dan tenaga utk insan tersayang xpe Abg Ben :) Smga semuanya dipermudhkn :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.