Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 6 Mei 2014

Bila wife dah dapat bilik ..

 

Terima kasih !

Lega hati aku bila wife bagitau dia dah dapat bilik. Itu pon sebab dia naik ke dewan bedah untuk bagitau situasi dia .. Hurm… Dan biliknya , dia seorang je dalam tu.. Huhuh…

Aku nak teman , tapi tak boleh pulak sebab takde sapa nak jaga Qhaliff. Maknya pula baru je sampai dari Kelantan. Takkan nak terus duduk jaga wife aku tu kot ..

Lepas Maghrib , aku ke Hospital Putrajaya untuk hantar pakaian serta keperluan dia . Aku lak dari Cheras.. Maka terpaksa la ulang alik 2-3 hari ni ..

Denyutan jantung baby dalam pemerhatian ..

Bilik sejuk sangat.. Kena bawak sweater untuk dia .. Huhuh..

Nasib baik ada tv .. hee.. Tapi tak jugak hilang bosan dia sebab rindukan Qhaliff.. Nak bawak dia , kang … haaaa.. Naya dia menjerit tak nak lepaskan mak dia .. Hurmm..

Esok awal pagi nak kena gi HKL lak .. tengok bapak aku sebelum gi amik mak mertua aku untuk dibawa ke Hospital Putrajaya ..

Perghhh …

18 komen :

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan encik ben

MamaFaMi berkata... [Reply to comment]

Mama doakan semoga segala urusan Ben sekeluarga dipermudahkan. Aamiin

Lelord berkata... [Reply to comment]

Insyaallah moga semuanya dipermudahkan

Mas Zull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum...papa ben semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dgn lancar...amin

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

moga lancar perjalanan hendaknya abg Ben...

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan segala urusan a. Ben dan semoga wife a. Ben selamat melahirkan InsyaAllah...

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Semoga semuanya dipermudahkan...

MAY berkata... [Reply to comment]

semoga dimudahkan...

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

semoga selamat semuanya abg ben..insya'allah..

DYatie berkata... [Reply to comment]

Semoga dipermudahkan dan selamat keduanya.

ctfand (ctfand.com) berkata... [Reply to comment]

susah juga bila keluarga terdekat masuk wad. penat berulang dari rumah. banyak kali juga saya lalui pengalaman tu. tambah sukar kat hospital putrajaya bila kanak2 bawah 12 tahun tak boleh melawat di wad. moga dipermudahkan urusan encik Ben dan keluarga..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Semoga semua urusan bro Ben berjalan lancar yer...

Lydia Miza berkata... [Reply to comment]

Moga zila dan baby selamat semuanya, moga segalanya lancar ye ben. Mesti terkejar2 nk tgk zila, ayah dan urus qhaliff.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..dah dapat bilik..moga tenang sentiasa menanti kelahiran adik Qhaliff..

Ibu Lala berkata... [Reply to comment]

Banyaknya tugas. Sama la kita

Rosniena berkata... [Reply to comment]

kuatkan semangat dan dugaan besar buat abg ben

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Kuatkn semangat..tabahkn hati..korbankan masa dan tenaga utk insan tersayang xpe Abg Ben :) Smga semuanya dipermudhkn :)

Ummi Ain berkata... [Reply to comment]

semoga dimudahkan urusan

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI