Pizza Arab sedap !

by - Mei 05, 2014

 

Kalau Qhaliff takde selera nak makan , mmg aku akan ajak wife gi Mr.Kabab & Briyani yang terletak di Presint Diplomatik , Putrajaya ni. Sememangnya sejak dulu lagi , kitorang suka makan kat sini. Layanan pon bagus bagus aku ..

Photo

Seingat aku laa kan.. Sehari sebelum Qhaliff dilahirkan , makanan terakhir dimakan bersama ialah Fish Manhattan .. Dan untuk adik Qhaliff ni , pizza Arab.. Heee… Menari nari dalam perut terus ..

Bagi aku kan .. Pizza ni lembut lagi dari pizza tutttt .. Haaaa .. Ala , pizza popular tuuu .. Heee..Kalau nak makan , amik yang inti kambing tuu .. Yang aku order ni la..

Apa buktinya sedap ? Aku kasi test makan kat adik aku yang cerewet bab makan .. Tapau bawak balik ! Dan , dia kata mmg sedap .. heee..

Oh ya.. Aku tak tau la kot time korang pergi tak sedap atau ikut rasa tekak memasing la.. Bagi sedap la !

You May Also Like

3 comments