Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 1 Mei 2014

Jam kesayangan , hilang !

 

Aku redha. Tak larat nak carik dah .. Ditambah dengan pelbagai masalah , aku hanya mampu senyum. Bukan rezeki aku .. Tak pe la ..

Camana boleh hilang ? Masa gi gym , aku pakai. Pastu aku bukak dan letak dalam beg .. Tercicir kot dari beg. Dia tak nak duduk dengan aku dah .. huhu .. Nak tuan baru la gamaknya ..

Aku pakai dah 3 tahun jam ni. Tak pernah wat hal pon. Bateri dia tahan  walaupun ada macam macam function dalam tu . Bila tak guna , dia hibernate. Save bateri gitu .. Huhuh..

Beli jam baru ? Hurmm.. Tak lagi la kot.. Banyak benda nak kena settle dulu baru leh fikir jam.

2 komen :

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Insyallah, kalau dia sayang kat tuannya pasti kembali menemui kita...

Lydia Miza berkata... [Reply to comment]

Bkn lg rezeki dgn jam tu. dugaan.. Sabar, mungkin Allah nk beri rezeki yg lebih baik dr jam yg hilang tu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI