Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 7 Mei 2014

Lepaskan rindu ..

 

Ibu dia video phone guna WeChat..

Tapi bila cakap ngan aku , dia call biasa jer .. Tapi tak sempat cakap , Qhaliff mengamuk nak cakap !

“ Bu.. Elo… “.

Abis satu rumah dia pusing berjalan untuk bercakap di telefon dengan ibunya !

 

Perbualan tamat ! Sebelum dia serahkan phone tu pada aku , dia call broker saham dia ..

Photo: Bersama broker saham..

Haih.. pantas je meniru gaya orang dewasa budak budak ni .. Huhuh..

8 komen :

Ieka Farhana berkata... [Reply to comment]

haha comel jew qhaliff ni .. perut tu cover kikiki

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hahahahhaa...peel qhaliff sebijik mcm dua2 ank aunty..klu tgk aunty jwb tepon je..confirm dua2 pun nak nyebok sama..hehehehe
pandai dh qhaliff yer...abg long ni...mesti la pandai kann...

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Balerrr comelnyaaaa...pengubat hati di hari yang panas tul aksi si qhaliff ni....

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Balerrr comelnyaaaa...pengubat hati di hari yang panas tul aksi si qhaliff ni....

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ibu..ibu juga..bussiness..bussiness juga..2 in 1 ni..good job qhaliff..hehe..lucu..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

qhaliff sangat comel...

Shalimar berkata... [Reply to comment]

cian daddy nyeeee....

DYatie berkata... [Reply to comment]

Arissa jugak mg tak layan org telefon. Pfft.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI