Lepaskan rindu ..

 

Ibu dia video phone guna WeChat..

Tapi bila cakap ngan aku , dia call biasa jer .. Tapi tak sempat cakap , Qhaliff mengamuk nak cakap !

“ Bu.. Elo… “.

Abis satu rumah dia pusing berjalan untuk bercakap di telefon dengan ibunya !

 

Perbualan tamat ! Sebelum dia serahkan phone tu pada aku , dia call broker saham dia ..

Photo: Bersama broker saham..

Haih.. pantas je meniru gaya orang dewasa budak budak ni .. Huhuh..

8 ulasan:

  1. haha comel jew qhaliff ni .. perut tu cover kikiki

    BalasPadam
  2. hahahahhaa...peel qhaliff sebijik mcm dua2 ank aunty..klu tgk aunty jwb tepon je..confirm dua2 pun nak nyebok sama..hehehehe
    pandai dh qhaliff yer...abg long ni...mesti la pandai kann...

    BalasPadam
  3. Balerrr comelnyaaaa...pengubat hati di hari yang panas tul aksi si qhaliff ni....

    BalasPadam
  4. Balerrr comelnyaaaa...pengubat hati di hari yang panas tul aksi si qhaliff ni....

    BalasPadam
  5. Ibu..ibu juga..bussiness..bussiness juga..2 in 1 ni..good job qhaliff..hehe..lucu..

    BalasPadam
  6. Arissa jugak mg tak layan org telefon. Pfft.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.