Putus susu badan ..

 

Alhamdulillah .. Dah masuk hari ke empat Qhaliff tak menyusu badan dan tidur tanpa ibunya. Sebelum ni pon dia dah mula nak tidur dengan aku. Automatik ! Tak perlu diajar .. Cantik sungguh susun atur Allah.

Semalam , dia tidur dalam pukul 12 malam. Berpusing sana sini gak la nak carik feel tidur tu.. Huhu.. Dok gosok mata jer .. Tau tau , lena dah .. Tak bangun langsung sampai ke pagi .. Aku pun dapat tidur lena ! Seolah macam tau daddy dia perlukan rehat secukupnya sebab nak guna tenaga yang banyak hari ni ..

Sad smile

9 ulasan:

  1. sedih pulak baca. disebalik kesulitan ada kemudahan. Allah sentiasa bersama orang2 yang sabar bila diuji. go abang ben go!!!

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..berkat kesabaran dan redha itu..hujungnya penuh nikmat..

    BalasPadam
  3. aura positive daddy turun kat abg long la tu..good boy qhaliff..
    abg ben..kuatkan semangat..sabar & tawakal bang..in shaa Allah..setiap kesulitan d selit kemudahan...

    BalasPadam
  4. hihi...okla 2..dapat rehatkn..:-)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, Qhaliff macam faham2 je dia nak dapat adik...biasanya susah jugak nak handle kanak2 yg nak putus susu badan...

    BalasPadam
  6. Saat paling sukar dan paling sedih bila nak bercerai susu ibu. Alhamdulillah...senangnya qhaliff nak bercerai susu yerp. Dah tau nanti adik nak kluar tu.

    Mcm my qhalif masih susah nak cerai susu. Nak kena bagi adik kot baru dia tak nak...hahaha...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah... Dia semakin matang bergelar abg..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.