Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 8 Mei 2014

Putus susu badan ..

 

Alhamdulillah .. Dah masuk hari ke empat Qhaliff tak menyusu badan dan tidur tanpa ibunya. Sebelum ni pon dia dah mula nak tidur dengan aku. Automatik ! Tak perlu diajar .. Cantik sungguh susun atur Allah.

Semalam , dia tidur dalam pukul 12 malam. Berpusing sana sini gak la nak carik feel tidur tu.. Huhu.. Dok gosok mata jer .. Tau tau , lena dah .. Tak bangun langsung sampai ke pagi .. Aku pun dapat tidur lena ! Seolah macam tau daddy dia perlukan rehat secukupnya sebab nak guna tenaga yang banyak hari ni ..

Sad smile

9 komen :

Kira Sakura berkata... [Reply to comment]

sedih pulak baca. disebalik kesulitan ada kemudahan. Allah sentiasa bersama orang2 yang sabar bila diuji. go abang ben go!!!

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

baba nya jugak dicari

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..berkat kesabaran dan redha itu..hujungnya penuh nikmat..

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

aura positive daddy turun kat abg long la tu..good boy qhaliff..
abg ben..kuatkan semangat..sabar & tawakal bang..in shaa Allah..setiap kesulitan d selit kemudahan...

Anizah berkata... [Reply to comment]

hihi...okla 2..dapat rehatkn..:-)

rinduan citarasa berkata... [Reply to comment]

mudahan baik2

Admin Homestay berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, Qhaliff macam faham2 je dia nak dapat adik...biasanya susah jugak nak handle kanak2 yg nak putus susu badan...

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Saat paling sukar dan paling sedih bila nak bercerai susu ibu. Alhamdulillah...senangnya qhaliff nak bercerai susu yerp. Dah tau nanti adik nak kluar tu.

Mcm my qhalif masih susah nak cerai susu. Nak kena bagi adik kot baru dia tak nak...hahaha...

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah... Dia semakin matang bergelar abg..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI