Selfie dengan Zahra Nur Iman

 

Gi Hospital Pakar An Nur di Bangi tadi .. Cek kuning Zahra.. Abis cek , aku gi duduk dalam kereta dulu dan layan selfie .. Tak pe , bukan nak tunjuk anak pon.. nak tunjuk daddy dia yang akhirnya dapat dukung Zahra tanpa diserang dek Qhaliff Iman .. heee..

Photo

Tinggi lagi .. Semalam , 13 .. ari ni 14.. Naik skit jer.. Tapi masa jumpa doktor tu , dia kata dalam beberapa hari ni mmg akan naik .. Pastu akan turun tetapi perlu dipantau setiap hari… Sampai tahap 25, kena buat phototherapy ..

Haa.. macam ni haaa.. Qhaliff pernah kena dulu.. heeee.. Naik tinggi masa tu dia ..

Lepas dia bg penerangan , aku tanya macam macam .. heheh.. Amik kesempatan skit.. Alhamdulillah, doktor baik sangat ..

Esok kena gi lagii.. Ikutan Zahra kena buat pemeriksaan telinga gak kat Hospital Putrajaya.Kena buat appointment dulu.. Hurmm … Daftar nama pon lom lagi.. Heee.. Esok atau lusa baru gi ..

9 ulasan:

  1. salam...........sempat lg berselfie
    abg sy newbie nie blog sy :
    http://mummydaddynsi.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..dapat juga tengok sipi..sipi..jaaadilah..sabar ni nak tunggu hari ke-40..hehe..bab jaundis ni PC tak dapat nak share apa apa..masih belum ada pengalaman lagi..apa pun moga segera pulih..

    BalasPadam
  3. moga cepat baik. bnykkn bf bby.. try sapu madu kt bibir baby. inshaallah baik.

    BalasPadam
  4. get well soon, zahra nur iman..! ;)

    BalasPadam
  5. makin sibuk lah daddy nak layan Qhaliff dan adiknya....

    BalasPadam
  6. Congrats and banyakkan BF. My baby pun kena kuning. Doctor inform kalau maknya blood group "o" chance baby kena kuning tinggi.

    BalasPadam
  7. insyaallah kalau ibu rajin menyusukan.. confirm cepat turun kuningnya...ヅ

    ✿naturalvitaminshop.blogspot.com✿

    BalasPadam
  8. suruh ibu minum susu kambing

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI