Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Mei 2014

Suka benar nyamuk dengan Qhaliff !

 

Kerap dia kena gigit dek nyamuk ! Peliknya , wife aku tak pernah ngadu kena gigit pun kat rumah aku ni ! Hurmmmm..

 

Camana nak shooting untuk Safiyya ni nanti ? Hurmmm..

3 komen :

Izzah Othman berkata... [Reply to comment]

saya pun selalu kena gigit nyamuk

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Qhaliff comel sangat..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

nyamuk tu suka darah qhaliff..dah la gebu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI