Sunyi ..

 

Sampai sampai je rumah .. Hurmm .. On tv , jari terus tekan remote 611 walhal nak tengok 411 !

Sebelum ni ..

Hargai mereka yang tersayang bila berada depan mata ..

9 ulasan:

  1. Sedihnya..biasanya kalau macam ni mesti terbayang bayang..terngiyang ngiyang suaranya..hehehe..

    BalasPadam
  2. Alahai kesian kat bro... Sabor yer

    BalasPadam
  3. misti rindu giler kat anak anak n isteri kan

    olo shian nyaa

    BalasPadam
  4. Tetiba rumah terasa sangat sunyi!

    BalasPadam
  5. Touching nya..nie jadi bujang lama ke nie....hehhee

    BalasPadam
  6. Comelnya mereka tuan...hehe...mesti tuan tersangat rindu dengan mereka semua kan...

    Btw, silalah datang ke blog saya. Terima kasih tuan.

    http://vandergood.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. sedihnya...mmg sunyi bile xde...sabar yer....

    BalasPadam
  8. huhuhu...sedeyhnye...fhm & bleh rs cemane perasaan tu sbb dh pnh rs...

    ms berlalu dgn cepat la ni...pejam celik pejam celik...dah bleh bwk blik dua2 dak comey tu...
    doakan yg bek2...kuatkan semangat ok...dua2 dak comey tu setia je menanti kehadiran daddy dia...hehehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009