Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 28 November 2014

BEN ASHAARI dalam Harian Metro , hari ni !


Akhirnya .. akhirnyaaaa .. akhirnyaaaaa !! Keluar jugak.. Terima kasih Harian Metro ! Terima kasih juga pada Kak Huda , Kak Siti dan Nurul Ainol yang bagitau aku pasal ni ..

image

Esok , InshaAllah keluar kat Utusan Malaysia lak.. Tinggal Berita Harian jer .. Dan lengkaplah Ben AShaari di semua dada akhbar. Alhamdulillah.. Tak dapat 5A dalam UPSR pon dulu… Hehehe.. UPSR bukalah penentu masa depan .. Didiklah dan berilah mereka ilmu kerana ilmulah yang akan menentukan masa depan mereka .. Tanpa ilmu , ibarat sampan hanyut di lautan samudera !
Dah dah.. jangan lupa beli Harian Metro hari ni.. heee…

17 komen :

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

tahniah Ben....

nasa mulia berkata... [Reply to comment]

betul...IQ semata belum cukup, perlu balance dengan EQ sekali....

ekjoz buluh berkata... [Reply to comment]

Wow! lainkali ajak sekali bang. Nak jugak sipi-sipi ngeTOP nih. Hahaha. Beli metro tapi belum baca lagi, patutlah tak tahu

eima berkata... [Reply to comment]

tahniah ....

Syaz Blackrose berkata... [Reply to comment]

wah... jelesnyer bro... glamour gitu...

Aimaniman Ezaiza berkata... [Reply to comment]

tahniah... itu maknanya tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yg tahu,...

Ibu Lala berkata... [Reply to comment]

Nak beli nak beli.

ayue ismail berkata... [Reply to comment]

tahniah...

ieda abdullah berkata... [Reply to comment]

ooo...nak pi beli jugak satg....
tahniah ben..
akak tengok nama nurul ainol kat atas tu terus baca laju2...hahaha...nama sama dgn nama anak akak.

Haslinda Hassan Ali berkata... [Reply to comment]

tahniah

Yatie berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...Tahniah En Ben Ashaari..dah baca...

humaira ismail berkata... [Reply to comment]

Congratulations en.Ben.. Semoga dipermudahkan lagi rezki, InsyaAllah

Anisah rahim berkata... [Reply to comment]

Tahniah en.ben!!!

siti zawiah berkata... [Reply to comment]

dah baca tadi..tahniah.. :)

Hanamichi Michi berkata... [Reply to comment]

tahniah en ben..kami dah beli td..ahaks

TianChad Chen berkata... [Reply to comment]

Congratz bro ;) Bleh dapat baca online version tak?

Azcona Nur Azleah LMF berkata... [Reply to comment]

Bila baca artikel ni terus layari blog abang. Dah lama tak follow abang, dulu zaman U memang rajin juga follow blog ni. Sekarang dah jadi penganggur ni, mula nak aktif blogging balik dan blog abang ni jadi rujukan No.1 gitu. Hihihi... Salam perkenalan :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI