BEN ASHAARI dalam Harian Metro , hari ni !


Akhirnya .. akhirnyaaaa .. akhirnyaaaaa !! Keluar jugak.. Terima kasih Harian Metro ! Terima kasih juga pada Kak Huda , Kak Siti dan Nurul Ainol yang bagitau aku pasal ni ..

image

Esok , InshaAllah keluar kat Utusan Malaysia lak.. Tinggal Berita Harian jer .. Dan lengkaplah Ben AShaari di semua dada akhbar. Alhamdulillah.. Tak dapat 5A dalam UPSR pon dulu… Hehehe.. UPSR bukalah penentu masa depan .. Didiklah dan berilah mereka ilmu kerana ilmulah yang akan menentukan masa depan mereka .. Tanpa ilmu , ibarat sampan hanyut di lautan samudera !
Dah dah.. jangan lupa beli Harian Metro hari ni.. heee…

17 ulasan:

  1. betul...IQ semata belum cukup, perlu balance dengan EQ sekali....

    BalasPadam
  2. Wow! lainkali ajak sekali bang. Nak jugak sipi-sipi ngeTOP nih. Hahaha. Beli metro tapi belum baca lagi, patutlah tak tahu

    BalasPadam
  3. wah... jelesnyer bro... glamour gitu...

    BalasPadam
  4. tahniah... itu maknanya tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yg tahu,...

    BalasPadam
  5. ooo...nak pi beli jugak satg....
    tahniah ben..
    akak tengok nama nurul ainol kat atas tu terus baca laju2...hahaha...nama sama dgn nama anak akak.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...Tahniah En Ben Ashaari..dah baca...

    BalasPadam
  7. Congratulations en.Ben.. Semoga dipermudahkan lagi rezki, InsyaAllah

    BalasPadam
  8. tahniah en ben..kami dah beli td..ahaks

    BalasPadam
  9. Congratz bro ;) Bleh dapat baca online version tak?

    BalasPadam
  10. Bila baca artikel ni terus layari blog abang. Dah lama tak follow abang, dulu zaman U memang rajin juga follow blog ni. Sekarang dah jadi penganggur ni, mula nak aktif blogging balik dan blog abang ni jadi rujukan No.1 gitu. Hihihi... Salam perkenalan :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009